Ioana Ginghina despre Brave Kids Romania 2018

Ioana Ginghina despre Brave Kids Romania 2018

La Happy Music cu Ruxandra si Marius, am avut-o invitata pe Ioana Ginghina, actrita, bloggerita si fondatoarea proiectului MiniArtShow. Artista ne-a vorbit despre Brave Kids, un program international, destinat copiilor talentati, pe care l-a adus la noi in tara. Daca nu ai prins interviul, asculta podastul aici.

Brave Kids este un proiect polonez, in care copiii cu talente in diverse domenii artistice fac schimb de experiente si, indrumati de un trainer, construiesc impreuna un spectacol.

Spectacolele fac referire la cultura din care vin copiii. Copiii sunt incurajati sa faca ei spectacolul, trainerul coordoneaza ideile copiilor, nu intervine. Ideea este ca toti copiii trebuie sa fie vazuti, sunt incurajati sa isi spuna opinia”, explica Ioana Ginghina care a adus acest proiect si in Romania.

Trainerii invata cum sa comunice non-verbal cu micii artisti, insa fara a interveni in procesul lor creativ. „Noi avem grija ca aceste grupuri artistice sa fie diferite – unii canta, unii danseaza, unii poate fac street dance – si atunci ei practic au ce sa se invete unii pe altii, ca atunci cand fac spectacolul sa fie o imbinare din ce stiu toti”, ne mai spune actrita.

Afla si mai multe despre Brave Kids Romania 2018, dar si despre cum va sarbatori Ioana Ghinghina Pastele, din podcastul de mai jos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s