Ela Craciun: Super Mamele dezbat fenomenul bullying

Ela Craciun: Super Mamele dezbat fenomenul bullying

Bloggerita Ela Craciun a intrat in direct la Happy Music cu Ruxandra si Marius, pentru a ne vorbi despre cel mai nou eveniment din seria Super Mame cu Super Puteri, ce va avea ca punct central fenomenul bullying. Daca n-ai prins informatiile, te invitam sa le descoperi din podcastul de aici.

Pe 21 octombrie 2017, Ela Craciun invita toti parintii si specialistii care lucreaza cu copiii la al cincilea eveniment Super Mame cu Super Puteri, in Centrul Comercial Auchan Titan.

De aceasta data, bloggerita si-a unit fortele cu Itsy Bitsy, pentru a aduce in discutie un subiect care a fost ignorat prea mult timp: fenomenul bullying. Campania Gradinite fara bullying” este punctul de plecare perfect pentru o conversatie din care vom afla ce este bullyingul, cum sa il recunoastem si cum sa intervenim. Participarea este gratuita, iar inscrierea se poate face aici.

Imi place ca, la toate aceste evenimente, mamele se implica foarte mult. Sunt foarte multe intrebari si pleaca acasa cu ceva, cu o informatie pe care o pot folosi”, ne-a povestit Ela Craciun despre celelalte editii, in direct, pe Itsy Bitsy FM.

Asculta podcastul si afla cine sunt invitatii care vor dezbate fenomenul bullying, in al cincilea eveniment Super Mame cu Super Puteri.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s