Adela Popescu da voce adorabilei Fluttershy, in „My Little Pony: Filmul”!

Adela Popescu da voce adorabilei Fluttershy, in „My Little Pony: Filmul”!

Cunoscuta actrita si prezentatoare a emisiunii „Vorbeste lumea” de la Pro Tv, Adela Popescu a ales sa-i faca o surpriza baietelului sau atunci cand a accepat sa isi imprumute vocea unui personaj animat, devenind astfel adorabila Fluttershy din mult-asteptatul „My Little Pony: Filmul”, care, din 13 octombrie, isi va intampina fanii de pe marile ecrane din toata tara.

Aflata la primul sau proiect de dublaj, Adela Popescu declara despre debutul sau pe marele ecran ca celebra Fluttershy din „My Little Pony: Filmul” ca rolul sau: „Este ceva ce las copilului meu, pentru cand va fi mai mare si o sa inteleaga. Cred ca e foarte dragut ca va avea ocazia sa-mi asculte vocea. Mi-ar placea sa aduc din taramul Equestria in lumea reala, magia. Cumva suntem pe cale sa pierdem magia lucrurilor, a vietii si a tot ceea ce ne inconjoara. Desigur ca intre mine si poneiul Fluttershy exista asemanari. Suntem la fel de vesele, credem la fel de mult in prietenie si avem doza aceea de timiditate.”

My Little Pony: Filmul

O forta intunecata ameninta armonia din minunatul taram Ponyville, asa ca cele sase prietene curajoase – Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy si Rarity – pornesc intr-o memorabila aventura dincolo de Equestria, unde vor intalni atat personaje noi incantatoare, cat si provocari dificile. Insa, mai mult decat orice, acestea vor demonstra din nou ca prietenia este magica si are puterea de a salva lumea.

„My Little Pony: Filmul” reuneste in varianta in limba romana o distributie de zile mari, care, alaturi de Adela Popescu, promite sa surprinda publicul de cinema cu multe nume celebre.

Distribuita de Vertical Entertainment, animatia are premiera pe marile ecrane din 13 octombrie.

Puteti afla cum s-a descurcat Adela Popescu in studioul de dublaj si care au fost primele lui impresii despre rolul sau din „My Little Pony: Filmul” vizionand clipul urmator:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s