Ela Craciun lanseaza un nou proiect dedicat comunitatii de mame din Romania

Bloggerul Ela Craciun, pe care o poti asculta in fiecare marti si vineri, de la ora 9:30, la Itsy Bitsy FM cu „Jurnal de bebe„, lanseaza un nou proiect dedicat comunitatii de mame din Romania.

Aceasta o aduce, in premiera la noi in tara, pe Adriana Bachmann, un renumit specialist in formarea bebelusilor cu varste pana la sase luni pentru a impartasi din experienta sa ca newborn specialist cu comunitatea de mame.

In cadrul unui eveniment-maraton de trei zile, specialistul va invata mamele si femeile insarcinate cum pot seta inca din primele luni de viata obiceiuri sanatoase pentru copiii lor. Cele mai importante aspecte ale cursului sustinut de Adriana Bachmann sunt legate de somnul si alimentatia celor mici, pilonii de baza in cresterea unui copil sanatos si fericit.

Cele trei zile de eveniment vor avea loc in perioada 19 – 21 martie, in cadrul BabySpa Aviatiei. Locurile sunt limitate la 30 de persoane pentru fiecare zi de curs, iar inscrierile se pot face direct pe site-ul www.elacraciun.ro.

Mamicile de nou nascuti pot participa la eveniment cu cei mici, pentru a putea aplica sfaturile specialistului privind alaptarea, folosirea suzetei sau infasarea bebelusului. Participantii vor descoperi de la Adriana Bachmann un ghid util pentru hranirea bebelusului, cum il pot ajuta sa ia in greutate si cum il pot face sa doarma 8 ore pe noapte inca din primele doua luni de viata.

“Aducerea unui specialist de talia Adrianei in Romania este mai mult decat un proiect profesional pentru mine. Ca proaspata mamica, m-am confruntat cu aceleasi probleme de care se lovesc toate mamele. Lipsa somnului, plansetele celui mic, fricile cu privire la modul in care il culc sau il hranesc sunt normale, dar nu trebuie sa ne acapareze viata. A fi mama nu trebuie sa fie un sacrificiu, iar timpul pentru somn pe care ni-l ofera Adriana ne va permite sa ne bucuram mai mult de bebelusul nostru. Bebelusul meu, Nicholas, are acum 4 luni si doarme 10 ore pe noapte. Cu ajutorul Adrianei am setat un program de somn care il ajuta si pe el sa se dezvolte armonios, iar pe mine sa ma bucur de timpul cu el”, scrie Ela Craciun intr-un articol de promovare a evenimentului de pe blog-ul sau.

Adriana Bachmann este o romanca stabilita in SUA in urma cu 27 de ani, care a devenit consultantul preferat al mamelor de peste ocean. Cu un program riguros pe care il implementeaza timp de 8 saptamani, romanca reuseste sa redea linistea si somnul intregii familii. Bebelusii asistati de Adriana cresc armonios, au obiceiuri de masa sanatoase si sunt psihic echilibrati. Potrivit Adrianei, obiceiurile de somn si de alimentatie din adolescenta pornesc chiar din primele luni de viata. Prin urmare, adultii fericiti trebuie sa fie, mai intai, bebelusi linistiti.

La finalul celor patru ore de curs, mamele vor pleca cu un ghid care le va permite sa foloseasca tehnicile specialistului pentru a crea noua rutina a celor mici. Ele vor primi si un kit al mamei, care contine un biberon, o paturica pentru infasat, lapte recomandat si o suzeta pentru reducerea colicilor bebelusului.

“Este important, ca blogger, sa aduc experienta mea de mama publicului care imi citeste articolele. Am primit foarte multe intrebari legate de programul celui mic, iar acest eveniment este dedicat celor care vor sa invete lucruri practice, de la un specialist. Experienta Adrianei m-a impresionat si rezultatele colaborarii cu ea sunt unele dintre cele mai spectaculoaste experiente din viata mea de mama”, spune Ela Craciun.

Pe Ela Craciun o poti asculta si la Itsy Bitsy FM, in fiecare marti si vineri, de la ora 9:30, in emisiunea Happy Music cu Marius Constantinescu, unde povesteste despre provocarile unei mame de nou-nascut la „Jurnal de bebe”. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s