Ela Craciun revine la Itsy Bitsy FM cu Jurnal de bebe!

Ela Craciun, autoarea celui mai citit blog de parenting din Romania, continua colaborarea cu Itsy Bitsy FM, prin lansarea unei noi rubrici, “Jurnal de bebe”.

Incepand din 30 noiembrie, Ela va intra in direct cu Marius Constantinescu in emisiunea “Happy Music” in fiecare marti si vineri, de la ora 9.30, pentru a povesti despre provocarile unei mame de nou-nascut.

Ela continua, astfel, povestea sarcinii pe care a impartasit-o cu ascultatorii Itsy Bitsy timp de jumatate de an, in rubrica „Jurnal de sarcina”, in perioada in care a fost insarcinata cu cel de-al treilea copil.

Rubrica „Jurnal de bebe” vine ca o continuare fireasca a rubricii „Jurnal de sarcina”, in care Ela a impartasit, in direct la radio, emotii si evenimente din perioda sarcinii, iar ascultatorii radio Itsy Bitsy au avut ocazia sa castige un premiu de 1000 de euro, ghicind greutatea la nastere a bebelusului Elei

“Nasterea este un moment emotionant pentru toate mamele, indiferent daca esti la primul copil sau la al treilea, ca mine. De aceea am ales sa impartasesc experientele pe care eu le am in aceasta perioada cu ascultatorii radioului. in cadrul acestei rubrici vom trece emotiile si informatiile venite de pe internet prin filtrul medicilor specialisti, care ne vor ajuta sa avem solutiile corecte pentru problemele care apar in relatia parinte-nou nascut. Sunt mama pentru a treia oara dar acest lucru nu inseamna ca experientele sunt aceleasi. Multe dintre lucrurile pe care le stiam s-au schimbat si ma bucur ca voi avea ocazia sa impartasesc noile mele experiente si ascultatorilor Itsy Bitsy”, spune Ela Craciun.

Rubrica “Jurnal de bebe” se doreste a fi un reper pentru mamele care cauta opinii documentate in ceea ce priveste cresterea unui bebelus si va pune in discutie statutul de femeie al proaspetei mamici. Ela va aborda teme precum alaptarea, nutritia bebelusului, dar si cum iti poti recapata silueta dupa o sarcina. Timpul liber al mamei dupa ce a nascut, oboseala sau posibilele anxietati si depresii vor face subiectul discutiilor pe care Ela le va avea cu specialisti, dar si cu ascultatorii radioului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s