Concurs: Completeaza Jurnalul de Sarcina al Elei Craciun

Jurnalul de Sarcina al Elei Craciun a ajuns la final !

Update: A nascut Ela Craciun! Bebelusul mult asteptat are o greutate de 2,760 kg. Castigatorul celor 1000 de euro va fi anuntat maine in direct la radio.

 

Perioada de inscrieri s-a incheiat! Ramai pe Itsy Bitsy sa afli numele castigatorului! 

Indragita realizatoare TV, Ela Craciun, se pregateste sa devina mamica pentru a treia oara si vrea sa fii parte din povestea ei. Ghiceste ce greutate va avea bebelusul ei la nastere si poti castiga 1.000 de euro! 

Fie ca o stii din emisiunea ei de lifestyle si viata sanatoasa, fie ca esti unul dintre cei peste un milion de vizitatori lunari ai blogului sau, daca o urmaresti pe Ela Craciun inseamna ca stii ca este insarcinata pentru a treia oara.

De aceasta data, bloggerita va impartasi experienta ei cu intreaga sa comunitate si cu familia de prieteni Itsy Bitsy. Astfel, in fiecare marti si vineri, ea va sustine rubrica „Jurnal de Sarcina, cu Ela Craciun”, in intervalul 09:30 – 10:00, in emisiunea Happy Music de Vacanta, pe Itsy Bitsy FM. Este o ocazie atat sa iei parte la calatoria Elei, cat si sa descoperi lucruri la care poate nici nu te-ai gandit (mai ales daca esti a prima sarcina).

Venirea noului membru al familiei imi da prilejul sa pot impartasi cu alte viitoare mame experientele pe care le traim. Am ales sa fac acest pas impreuna cu cel mai indragit radio de familie. Echipa Itsy Bisy intelege mai bine ca oricine ca misiunea de parinte are nevoie de suportul intregii comunitati. Fie ca este vorba de un val de sentimente pe care nu le inteleg, fie ca vorbim despre retentia de apa, nu exista probleme mari sau probleme mici. Va invit sa fiti alaturi de noi in fiecare saptamana, la Jurnal de Sarcina”, a spus Ela Craciun.

Concurs Jurnal de Sarcina cu Ela Craciun

Te poti implica activ in Jurnalul de Sarcina al Elei Craciun, participand la concursul pe care il organizam impreuna cu ea.

Completeaza formularul de mai jos si raspunde la intrebarea: Ce greutate va avea la nastere copilul Elei Craciun?

Daca ghicesti, poti sa castigi 1.000 de euro!

Mentiuni concurs:
  • este posibila o singura inscriere/ persoana;
  • daca mai multi participanti la concurs au ghicit greutatea copilului, se va face o tragere la sorti cu cei care au raspuns corect si va fi desemnat un singur castigator;
  • daca niciun participant la concurs nu a ghicit greutatea copilului, va castiga cel cu raspunsul cel mai apropiat;
  • premiul se va acorda in lei, la cursul BNR din data inceperii concursului (25 iunie 2018);
  • din valoarea premiului se vor retine de catre Organizator taxele datorate statului, conform legii in vigoare, de la data acordarii premiului.

Pentru informatii suplimentare, te rugam sa citesti Regulamentul General.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s