Ela Craciun lanseaza prima sa carte: 9 luni fara griji – 101 intrebari cu raspunsuri de la specialisti

O asculti in fiecare dimineata de marti si vineri, la Itsy Bitsy FM, in emisiunea “Happy Music” cu Marius Constantinescu, la rubrica “Jurnal de bebe”.  Acum, Ela Craciun, autoarea celui mai citit blog de parenting din Romania, te invita la lansarea primei sale carti, “9 luni fara griji – 101 intrebari cu raspunsuri de la specialisti”.

“In sfarsit pot sa fac public marele anunt: pe 24 mai o sa va prezint cel de-al 4 lea copil al meu:  9 luni fara griji! – 101 intrebari cu raspunsuri de la specialisti. Este prima mea carte, care este de aceeasi varsta cu Nicholas. Am inceput sa lucrez la ea in timpul sarcinii, iar acum sunt gata sa va arat ce a iesit!

Cartea contine 101 intrebari la care primim raspunsul specialistului. Sunt intrebari pe care mi le-am pus si eu de-a lungul celor trei sarcini si intrebari pe care le-am primit de la voi, cele care ma urmariti. O viitoare mama are 101 de intrebari pe noapte, intre reprize de mers la toaleta, dureri de spate, crampe, greturi, si probabil in jur de un milion de alte intrebari, in toate cele 9 luni de sarcina.  Prin urmare, am mers cu o lista de 101 intrebari la 5 specialisti”, explica Ela Craciun.

Lansarea va avea loc pe 24 mai, ora 16:00, in Promenada Mall din Bucuresti, iar pentru a participa la eveniment, va trebuie sa completezi acest formular.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s