Ela Craciun este mama pentru a treia oara!

Indragita vedeta TV si blogger Ela Craciun este mama pentru a treia oara! Ela a nascut pe 17 octombrie un baietel de nota 10, cu o greutate de 2760 de grame.

Vedeta a anuntat evenimentul pe pagina ei de Facebook cu un mesaj emotionant:

“Sunt coplesita de emotie si de bucurie. Micutul nostru s-a nascut astazi cu nota 10 la spitalul Regina Maria. Totul a mers minunat iar acum familia este gata sa isi primeasca cu bucurie noul sau membru”.

Timp de noua luni, Ela a ales sa isi impartaseasca experienta alaturi de ascultatorii radio Itsy Bitsy, in rubrica intitulata Jurnal de sarcina.

In cadrul acestei rubrici, Ela a povestit saptamanal despre experienta maternitatii, in emisiunea „Happy Music„, iar pe blog a postat numeroase video-uri cu sfaturi de la medici. In acest fel, Ela a dorit sa vina in ajutorul viitoarelor mamici care isi doresc sa afle dintr-o sursa credibila, care sunt solutiile pentru o sarcina sanatoasa, atat din punct de vedere medical, cat si emotional.

Pe parcursul emisiunii “Jurnal de sarcina”, acultatorii Itsy Bitsy au avut ocazia sa participe si la un super CONCURS cu un premiu de 1000 de euro, incercand sa ghiceasca greutatea bebelusului la nastere.

Concursul a fost castigat de Ana Neamtu din Sibiu, care a fost cea mai aproape de greutatea la nastere: 2765 de grame – cu doar 5 grame diferenta fata de greutatea reala a bebelusului, de 2760 de grame!

Ana Neamtu va primi, din partea Itsy Bitsy FM, premiul de 1000 de euro!

Colaborarea Elei cu radio Itsy Bitsy va continua si dupa venirea pe lume a micutului, intr-o noua rubrica dedicata experientei de mama.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s