Efectul propriei umbre

Ne este greu sa ne acceptam si sa ne iubim pe noi insine, asa cum suntem, cu bune si cu rele. In documentarul urmator, vei descoperi povestiri si sfaturi despre cum poti iesi din umbra pe care ti-o faci de unul singur.

Gandirea noastra ne este viciata inca de cand suntem foarte mici. Copiii nu filtreaza informatiile primite de la cei din jur. Astfel, ajung sa preia in subconstient mesaje negative, transmise fara voia emitatorului. Aceste mesaje duc la reprimarea sinelui.

Umbra fiecaruia dintre noi apare sub forma gandurilor, impulsurilor si emotiilor noastre, de care ne este rusine sau care ne dor prea mult pentru a fi acceptate. Lumina reprezinta momentul in care invatam sa ne iertam, sa acceptam ca nu suntem perfecti.

Daca vrei sa te dezvolti personal, ai neaparata nevoie sa vizionezi filmul „Efectul Umbrei”. Este un film alcatuit din testimoniale, exemple reale si reconstituiri ale anumitor situatii, bazat pe cartea cu acelasi nume a autoarei de carti self-help, Debbie Ford.

In documentarul „Efectul Umbrei”, impreuna cu Debbie Ford, mai sunt numerosi invitati cu povestiri extrem de intime – de la persoane care au fost abuzate in copilarie, la rasism, la Holocaust si razboaie – vare vorbesc despre procesul integrarii umbrei lor.

Urmareste filmul mai jos, cu subtitrare in limba romana:

Efectul Umbrei (film documentar) from Adina Amironesei on Vimeo.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s