Efectul Happy Music

Muzica este un element activ in viata de zi cu zi. Este peste tot in jurul nostru, din magazine si restaurante pana la birouri si bucatarii. Si, daca tot ocupa un rol atat de important in cotidian, de ce sa nu ascultam o muzica HAPPY, care sa ne binedispuna si care sa ne ofere incredere si energie?

Itsy Bitsy contureaza conceptul de Happy Music prin piese cu mesaje optimiste si cu un sound care sa te faca sa simti acel sentiment pe care francezul l-a numit frumos „la joie de vivre”. Aceasta bucurie de a trai ne ajuta sa fim impacati cu noi insine si sa facem fata problemelor pe care le intampinam pe parcursul zilei fie la locul de munca, fie acasa, in trafic sau in cercurile sociale.

Muzica, in special cea energica, este un stimulent extraordinar pentru toata lumea. Cercetatorii au descoperit ca muzica poate fi un factor motivational puternic pentru zilele acelea cand munca devine coplesitoare si nu crezi ca o poti termina in timp util. Cercetatorii au mai descoperit ca este indicat sa asculti muzica la serviciu deoarece reduce stresul si te poate ajuta sa te concentrezi mai bine pe problemele care necesita rezolvare. Tot muzica te poate ajuta sa rezisti in situatii intense in care presiunea este mare.

Oricare ar fi starea ta, Itsy Bitsy te intampina cu piese care o sa iti puna un zambet pe buze si pe suflet.

Muzica Adult Contemporary, cu radacini in pop, pop-rock si soft rock – piese usor de recunoscut din anii ’70 pana astazi, cu cele mai noi hituri.

Asculta LIVE aici

Scrie-ne la muzica@itsybitsy.ro si spune-ne ce melodii ai dori sa asculti.


2 comentarii la „Efectul Happy Music”

 1. Salutare, o rugaminte am si eu. Astazi in intervalul orar 17:27-17:45 ati difuzat o piesa care avea versurile in genul:
  „Veselia e cu mine, e numai a mea
  Trista nu voi fi vreodata, nici nu as putea”.

  O caut de ceva vreme si nu o pot gasi.

  M-ati putea ajuta? Multumesc anticipat.

  Cu respect,
  G. Marcu

 2. Buna! Azi (18/11/2016) in intervalul 7.00-8.00 ati difuzat o melodie care suna asa…”Sunt patru la numar fetite/ Se schimba-ntere ele mereu…as dori si eu sa stiu cum se numeste ca tb sa o invatam pana luni si nu o gasesc nicaieri multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s