Dupa Balul Britanic 2015

Palatul Mogosoaia a gazduit vinerea trecuta, 12 iunie 2015, Balul Britanic pentru parinti si copii. Acest eveniment de inalta tinuta a premiat copiii cu merite deosebite la limba engleza pe parcursul anului scolar, in cadrul programelor Your British Break si FONIX. Concursul de limba engleza FONIX este organizat in scolile din Bucuresti de catre International House Bucharest, prin divizia sa de limba engleza pentru copii – English Kids Academy, cu acordul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Totodata, evenimentul a avut si o puternica miza caritabila, strangand fonduri pentru copiii aflati in grija Fundatiei „SOS Satele Copiilor”.

International House Bucharest si English Kids Academy au organizat cea de-a patra editie a Balului Britanic, eveniment cu miza profunda pentru educatia si viitorul copiilor din Romania, cu o zi inainte de Parada Oficiala din Londra, organizata cu ocazia Queen’s Birthday. Balul Britanic beneficiaza an de an de spriijinul Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti si de atentia Casei Regale a Marii Britanii care ne-a transmis Mesajul Reginei Marii Britanii Elisabeta a II-a prin intermediul Excelentei Sale Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Dl. Paul Brummell.

Balul se afirma ca un eveniment educational si cultural de elita, in cadrul caruia copiii primesc premii educationale si au parte de o experienta de neuitat. Printre premiile acordate copiilor se numara: tabare eduationale la Oxford si in Romania cu profesori britanici, produse educationale, carti, rechizite, vouchere cu premii, multe surprize culinare si concerte dedicate lor.

Evenimentul de anul acesta a adunat peste sapte sute de invitati: copii ai unor prestigioase scoli din Bucuresti, cursanti ai English Kids Academy, parinti, profesori, directori ai institutiilor de invatamant premiate, inalti demnitari si reprezentati marcanti din domeniul educatiei.

Asadar, Balul Britanic este un eveniment de inalta tinuta pentru Bucuresti, orientat spre mai multe directii:

  • sustine si promoveaza invatamantul de calitate
  • promoveaza valorile in societatea romaneasca
  • premiaza elevii cu cele mai bune rezultate la engleza pe parcursul unui an academic
  • doneaza fonduri pentru importante cauze caritabile
  • gazduieste un program cultural complex, incluzand reprezentatiile artistice ale copiilor prezenti la eveniment, dar si pe cele ale unor artisti cunoscuti (Raluca Iurascu si Alexandru Rosu, Cvartetul Chromatic, Allegretto, Drum Circle, trupa Maxim).

International House Bucharest este liderul cursurilor de limba engleza din Romania (pozitie certificata de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania 4 ani la rand) si este membru al International House World Organization, care numara peste 150 de centre de limbi straine in peste 50 tari. In premiera in Romania, de anul acesta, International House Bucuresti devine singurul centru acreditat de pregatire a profesorilor in predarea limbii engleze pentru copii si adolescenti, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge. De peste 12 ani suntem in Romania si ajutam oamenii sa vorbeasca engleza corect, fluent si convingator; English Kids Academy este divizia International House specializata in engleza pentru copii.

International House Bucharest si English Kids Academy multumesc tuturor participantilor, Primariei Capitalei, sponsorilor si artistilor care au asigurat si in acest an un eveniment de exceptie!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s