Efectele pozitiilor incorecte la copii

Durerile de spate sunt frecvent resimtite de catre copii. Daca micutul nostru sta foarte mult la calculator, fie cu tableta sau telefonul cu siguranta ca avea probleme de sanatate. Din cauza pozitiilor incorecte se declaseaza cifoza, care mai tarziu va produce dureri puternice si va genera spondiloza cervicala sau hernie de disc.

Nu este recomandat sa lasam copiii sa stea cu telefonul sau tableta nici macar o ora pe zi. In afara de repercusiunile medicale, acestea contribuie la izolarea copiilor si instrainarea de familie. Totul trebuie facut cu masura si imbinat cu alte activitati, cum ar fi cele sportive, pentru a-i tine ocupati pe copii.

Bogdan Goga, fizioterapeut, ne invata care sunt pozitiile corecte si incorecte ale spatelui si cum putem trata efectele lor, la Traieste Sanatos cu Simona.

 

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s