Editura Corint lansează imprintul Corint pentru părinți pe 24 septembrie, la Modul Cărturești

Editura Corint lansează imprintul Corint pentru părinți și aduce pe piața românească de carte lucrări cu tematică de actualitate în comunitățile de părinți preocupați de o mai bună comunicare cu propriii copii. Imprintul beneficiază de supervizarea psihologului și psihoterapeutului Adriana Mitu, specializată pe lucrul cu copiii și adolescenții.

Lansarea primelor două titluri – Frica și anxietatea copilului. Soluții practice pentru a-l ajuta să le depășească, de Geneviève Pelletier, și Copii mai puternici decât bullyingul. Cum să crești un copil încrezător, echilibrat și puternic, de Stella O’Malley – are loc sâmbătă, 24 septembrie, în grădina interioară Modul Cărturești din strada Academiei nr. 18-20, de la ora 18.00.

La eveniment participă Adriana Mitu, coordonatoarea imprintului, Otilia Mantelers, psiholog și specialist în parenting, și Nadia Tătaru, cofondatoarea Itsy Bitsy și președinta Asociației Părinților Isteți. Discuția va fi moderată de Ioana Bâldea Constantinescu, jurnalist cultural și Brand Manager Corint.

Otilia Mantelers semnează prefața volumului Frica și anxietatea copilului, iar Nadia Tătaru pe cea a volumului Copii mai puternici decât bullyingul.
Reunite într-un format prietenos și profund empatic, studiile cuprinse în această colecție sunt semnate de specialiști recunoscuți și vin în întâmpinarea preocupărilor firești pe care societatea contemporană le aduce deopotrivă părinților și copiilor.

Educație, efectele nocive ale ecranelor, dependențe la copii și adolescenți, frică și anxietate, bullying, atașament – sunt doar câteva dintre temele de interes abordate în cărțile din imprintul Corint pentru părinți.

A treia carte din noul imprint, Cum să nu-ți pierzi cumpătul. Ghid practic pentru a deveni un părinte (mai) calm, scrisă de Carla Naumburg, este în curs de apariție și va ajunge pe raftul librăriilor din toată țara în luna noiembrie a acestui an.

Corint pentru părinți este cea mai proaspătă colecție a Grupului Editorial Corint și cuprinde cărți gândite ca un sprijin pentru părinți, care abordează cele mai importante și mai actuale teme din domeniul parentingului.

Colecția este atent coordonată de Adriana Mitu, psiholog, terapeut integrativ, trainer și instructor aware parenting acreditat internațional, speaker la conferinţe naționale ce au ca tematică parentajul și contributor în cadrul unor proiecte cu impact social, precum cadrul legislativ de normare a bullying-ului în România, alături de Asociatia Parintilor Isteti.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s