Editia de primavara DAD TO BE Academy, pe 13 si 14 aprilie, la Bucuresti

Au inceput inscrierile la cea de-a doua editie a singurei academii dedicate viitorilor tati – “DAD TO BE Academy”.

Cursul de puericultura dedicat tatilor se va desfasura pe 13 si 14 aprilie la Hotel International Bucuresti, unde viitorii tatici sunt asteptati sa se informeze, sa intrebe, sa experimenteze si sa descopere o parte din noutatile pe care le presupune rolul de parinte (si rolul de tata, in special).

Participantii la curs vor avea ocazia sa afle despre:

  • Conexiunea tata-copil & rolul tatalui – cu Diana Stanculeanu, Psihoterapeut specializat in terapii cognitiv comportamentale;
  • Nasterea bebelusului si “How to” in prima perioada;
  • Siguranta bebelusului si prevenirea accidentelor – cu Ana Maita, Instructor KidPower Safety Education, Consilier Advocacy Asociatia SAMAS Sanatate pentru Mame si Sugari;
  • Relatia de cuplu si pregatirea pentru primul bebe – cu Ioana Agachi, psihoterapeut, trainer;
  • Inspiring Dad – Robert Diaconeasa, blogger la DaddyCool.ro;

In plus, la finalul cursului participantii poti primi, contra unei taxe, Certificatul de Puericultura care le asigura cele 10 zile libere pentru bebelusii lor.

Detalii despre participarea la eveniment se gasesc aici.

DAD TO BE Academy este un proiect de parenting adaptat nevoilor viitorilor tati. Atat mesajele, cat si structura academiei sunt orientate catre TATA si noile ipostaze pe care acesta le va experimenta. Accentul este pe ROLUL tatalui, nevoile si responsabilitatile lui.  


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s