Echipa UPlay le da intalnire copiilor la ateliere de joaca

Copiii au ocazia sa participe, incepand din acest an, la atelierele si evenimentele  cu scop educativo-jucational organizate de echipa UPLAY.

Pentru luna martie, UPLAY a pregatit mai multe ateliere in spatiul nou deschis RECUL.

1 Martie, ora 10:30 -> Spring friends party

Soarele straluceste, iar noi suntem gata sa primim primavara! Duminica asta ne vom lua “La revedere” de la Iarna. Cream impreuna decoruri si sarbatorim venirea primaverii cu o petrecere pe cinste.

8 Martie, ora 10:30 -> Atelier Mom&Child
Haideti alaturi de noi sa sarbatorim Ziua Mamei! Am pregatit un workshop in care vom celebra conexiuniea dintre mama si copil prin activitati de joaca si creatie.

15 Martie, ora 10:30 -> Atelier de dans
Un atelier super-distractiv in care copiii exploreaza toate dimensiunile pe care le aduce dansul: conexiunea cu ceilalti, coordonarea corpului, felul in care percepem sunetul si emotiile.

22 Martie, ora 10:30 -> Atelier de Parfumuri
La Atelierul de Parfumuri vom realiza un parfum din ingrediente naturale, cu care cei mici vor pleca acasa. Punem vanilia frumos mirositoare si portocala proaspata si le amestecam pana iese mirosul mult dorit. Decoram sticluta si ne mandrim cu noile arome inventate.

29 Martie, ora 10:30 -> Atelier de pictura
Jucaus, plin de culoare si cu totul hands-on, Atelierul de Pictura face ca desenul sa fie extrem de distractiv. Atelierul este conceput pentru a ajuta copiii sa dezvolte gandirea creativa, imaginatia, sa incurajeze exprimarea de sine si sa favorizeze potentialul artistic.

Mai multe detalii despre atelierele UPLAY se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s