Peste 6.000 de mame si-au anuntat intentia de a participa la Targul Baby Boom Show

Targul Baby Boom Show se va deschide joi, 5 martie, la Romexpo, Pavilionul B1, iar peste 6.000 de mame au descarcat deja invitatia online pentru a intra in primele doua zile ale targului.

O mie de gravide, mame si tati s-au inscrisi la cursurile organizate in cadrul evenimentului si 160 de copii interpreti, mici actori si dansatori care vor urca pe scena pentru a performa sau pentru a participa la ateliere creative intr-un program artistic ce merita vazut.

In privinta expozantilor, Targul Baby Boom Show numara 150 de standuri cu produse si servicii pentru gravide si copii sub 7 ani.

Cele mai mai mari branduri destinate acestor categorii vor fi, de asemenea, prezente in perioada 5 -8 martie, la Romexpo. Discount-urile anuntate de expozanti sunt generoase: intre 15-80% la o serie de produse si servicii.

Targul Baby Boom Show se desfasoara intr-un spatiu expozitional generos de 6000 de metri patrati, cu toate normele de siguranta respectate si cu masuri de protectie ridicate.

Organizatorii recomanda cu insistenta expozantilor si vizitatorilor sa urmeze indrumarile si protocoalele anuntate de autoritatile mandatate sa comunice in privinta Coronavirusului.

Organizatorii targului dau asigurari ca monitorizeaza permanent situatia si suntem in contact direct cu autoritatile pentru a lua cele mai bune decizii pentru toti participantii (expozanti si vizitatori).

Citeste despre masurile suplimentare de protectie anuntate de organizatorii targului Baby Boom Show. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s