Durerile de spate vindecate fara operatie

Durerile de spate vindecate fara operatie

Durerile de spate nu tin cont de varsta si, in anumite cazuri, ne pot impinge spre masuri drastice. Insa exista solutii minim invazive, in care poti scapa de aceste probleme fara operatie. Despre ele iti vorbim acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Stilul de viata modern ne-a usurat multe dintre sarcini, dar ne-a adus si multe probleme, una dintre ele fiind durerea de spate. Din cauza ca am devenit tot mai sedentari, ca stam ore in sir la birou, cocosati in fata unui ecran, din ce in ce mai multi dintre noi avem probleme de coloana.

Ca urmare, cautam tot felul de solutii, de la pastile si geluri, remedii babesti, exercitii si masaje, pentru a ne calma durerile de spate. Cand nici acestea nu functioneaza, incepem sa ne gandim (cu spaima, ce-i drept) la interventia chirurgicala.

La Traieste Sanatos cu Simona, dr. Rares Nechifor, medic primar radiologie interventionala, ne spune ca exista un tratament modern, prin care putem scapa nu doar de durerile de spate, ci si de problema care le cauzeaza. Si totul se intampla fara operatie! Afla aici despre ce este vorba.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s