Scapa de durerile de spate fara operatie

Durerile de spate nu numai ca sunt sacaitoare, dar pot duce la complicatii grave. Cum putem scapa de ele fara interventie chirurgicala? Afla acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Dr. Vasile Druta, medic primar ortoped si manager la Coloana Medicala, explica factorii care genereaza durerile de spate. Si sunt atatea cauze posibile! De la o predispunere genetica, pana la stres, statul prea mult in picioare si frig.

Ele pot sa apara nu doar la adulti, ci chiar si de la varsta de 10 ani. (Sa ne gandim doar la cate kilograme duc puii nostri in spinare, cand isi cara ghiozdanul spre si de la scoala.)

Predispuse la durerile de spate mai sunt si femeile insarcinate, intrucat, odata ce incep sa ia kilograme in plus, centrul lor de greutate se modifica. Iar dupa ce nasc, au de impins, tras si ridicat un carucior destul de greu.

Asadar, mai devreme sau mai tarziu, durerile de spate sunt inevitabile. Ce este de facut? Afla chiar aici un tratament care nu necesita operatie.

Pentru a vorbi cu Dr. Vasile Druta, de la Coloana Medicala (Str. Sfanta Vineri, nr 29, sector 3, Bucuresti), poti suna la numarul 0740.100.080.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s