parcuri acvatice bucuresti

Distractie in apa: Parcuri acvatice din Bucuresti

Sezonul cald inseamna si mai multa distractie in familie! Vara aceasta, racoreste-te la unul dintre parcurile acvatice de langa Bucuresti, unde gasesti distractii atat pentru cei mici, cat si pentru tine.

Chiar daca nu ai inca timp sau bani sa pleci in concediu undeva pe plaja, tot iti poti pregati geanta de plaja pentru a merge la unul dintre parcurile acvatice din Bucresti sau din imprejurimile Capitalei. Oferta este una extrem de generoasa, astfel incat nu trebuie sa te temi ca nu ai de unde alege sau ca vei ajunge la un aquapark foarte aglomerat.

Top 4 parcuri acvatice Bucuresti

Iata care sunt parcurile acvatice din si de langa Bucuresti, in care te poti balaci alaturi de cei mici, in zilele caniculare:

Therme Bucuresti

Therme Bucuresti, desinatia pentru familii cu copii, este situat in zona de nord a Capitalei, la doar 10 minute de oras, in Balotesti, pe DN1-Otopeni. Plecand de la preocuparea pentru o viata echilibrata, cei de la Therme au creat o ambianta de vacanta care sa iti permita sa te deconectezi cu totul de la agitatia cotidiana.

Pe tot parcusul anului temperatura interioara este de 29-30 grade Celsius si o temperatura a apei de 33 grade Celsius. Centrul are 8 piscine si 16 tobogane, dintre care 7 destinate copiilor, iar in zona Galaxy se gasesc 1,5 km de tobogane indoor, chiar si o piscina cu valuri.

Therme este impartit in 3 zone:

– The Palm, care este o zona de relaxare cu cea mai mare gradina cu palmieri, jacuzzi si piscine cu aromaterapie. Nu este permis accesul copiilor sub 16 ani, iar cei pana la 3 ani pot intra doar insotiti de parinti;

Elysium este zona de wellness, care dispune de mai multe saune tematice si o piscina panoramica cu seleniu si una cu zinc;

Galaxy este zona destinata familiilor cu copii. Are tobogane si o piscina cu valuri, atractii care sigur vor fi pe placul celor mici.

Si pentru ca nicio vacanta nu e completa fara sa simti nisipul sub talpi si fara sa te bucuri de soare, apa si de adierea vantului, la Therme gasesti si plaja Sands of Therme, o plaja urbana de 30.000 mp, cu o piscina tropicala, 1500 de sezlonguri pe nisip, pool bar si Beach Club.

Adresa: Balotesti, DN1-Otopeni
Site: https://therme.ro/

Divertiland Water Park

Un parc acvatic pentru toata familia, atat cu distractii pentru cei mai mici, cat cu spatii de relaxare pentru parinti. 22 tobogane cu flux continuu de apa, piscina cu valuri, piscina de dimensiuni olimpice, cele 2 piscine pentru copii, Lazy River, plaja cu nisip, terenul de volei si zona de joaca pentru copii sunt doar o parte dintre atractiile pe care le puteti explora zi de zi in cel mai mare parc acvatic din Romania.

Mai sunt spatii comerciale, zone de restaurante si de relaxare, cum ar fi plaja de peste 8000 de metri patrati, pe care se poate juca volei. Divertiland Water Park a primit locul 1 la Golden Pony Awards in Bergantino, Italia – categoria parcuri acvatice, fiind ales cel mai performant din 2017, in Europa.

Adresa: Strada Divertismentului, nr. 1,Autostrada Bucuresti-Pitesti, Km 13, 077040, Chiajna, Ilfov, Romania
Site: http://www.divertiland.ro/

Magic Place Aqua Park

Crangasi Aqua Parc este mai mult decat un parc de distractii, intrucat, pe langa togogane si bazin cu valuri, le pune la dispozitie vizitatorilor si doua bazine olimpice, terenuri de fotbal, tenis si baschet si terapie prin sport.

Adresa: Strand Dambovita, Sos. Virtutii, Sector 6, Bucuresti
Site: http://www.crangasiaquaparc.ro

Acvamania

Acvamania este singurul parc de agrement nautic din tara. Caiacele te asteapta pe apa, iar daca nu te saturi de sporturile de apa, Acvamana te asteapta cu distractie pe uscat, in biciclete tandem. Totul la doi pasi de Bucuresti, in decorul minunat oferit de Parcul Mogosoaia.

Pe langa circuitul format din tobogane, piste de alergare pe apa, module speciale pentru catapultare si trambuline, vei avea ocazia sa participi la cursuri de caiac, stand-up-paddle si de sailing sau te poti distra impreuna cu cei mici intr-o cursa cu scuterele submersibile See Doo, pe un traseu bine demarcat.

Adresa: Park and Garden, Mogosoaia 075100
Site: www.acvamania.ro

Autor articol: Bianca Geica, redactor Itsy Bitsy


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s