Din 24 august incepe TeleScoala profesorilor

Ministerul Educatiei si Cercetarii in parteneriat cu Televiziunea Romana organizeaza programul de formare pentru cadrele didactice – „TeleScoala profesorilor”.

Pe durata a 15 cursuri, cadrele didactice vor avea posibilitatea sa parcurga continuturi cu privire la utilizarea platformelor educationale pentru sustinerea de lectii on-line. Tematica abordata vizeaza functionalitatile puse la dispozitie, in mod gratuit, de catre Google si Microsoft, respectiv platformele G Suite for Education si Microsoft Office 365.

Difuzarea cursurilor de formare se va realiza incepand cu data de 24 august, de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00-08:30, cu reluare in aceeasi zi, in intervalul orar 15:00-15:30, pe postul TVR2. De asemenea, aceste cursuri vor fi disponibile atat pe canalul de YouTube al Televiziunii Romane, cat si pe cel al Ministerului Educatiei si Cercetarii.

Pentru ca educatia trebuie sa continue in orice conditii, Ministerul Educatiei si Cercetarii vine in sprijinul tuturor cadrelor didactice din Romania prin acest program de formare, un program complementar-suport, menit sa sustina invatarea on-line atat de necesara in conditiile actuale!”, a declarat Monica Anisie, ministrul educatiei și cercetarii.

Programul de formare desfasurat intre Ministerul Educatiei si Cercetarii se inscrie in Strategia de dezvoltare a competentelor cadrelor didactice pentru invatarea on-line.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s