Diana Stanculeanu raspunde la cele mai presante intrebari ale parintilor

Diana Stanculeanu raspunde la cele mai presante intrebari ale parintilor

Sunt extrem de multi parinti care ar vrea sa ii ceara parerea castigatoarei trofeului Liderul anului 2017 in Parenting, Diana Stanculeanu. Asa ca, am invitat-o la Itsy Bitsy FM, unde am incercat sa condensam intr-o ora cat mai multe raspunsuri la dilemele ascultatorilor. Daca nu ai prins interviul plin de sfaturi utile, asculta-l in podcastul de aici.

Indrumata de Ruxandra Rusan prin numeroasele intrebari ale parintilor, psihoterapeuta Diana Stanculeanu a atins subiecte precum: leadershipul copiilor, educatia sexuala, acomodarea celor mici la gradinita, certurile dintre parinti si multe, multe altele.

Inainte de a incepe sesiunea de intrebari si raspunsuri insa, Diana a mentionat 3 lucruri de baza, pe care orice parinte ar trebui sa le ofere copilului sau: timp unu-la-unu, aprecierea efortului, nu a rezultatului, si nevoia de reguli, limite si structura in viata copiilor.

Te invitam sa asculti aici toate recomandarile Dianei, intr-o editie foarte speciala a emisiunii Happy Music cu Ruxandra si Marius.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s