O noua reprezentatie Fluturi si Oameni la Teatru la Cinema

O noua reprezentatie Fluturi si Oameni la Teatru la Cinema

Fluturi si Oameni este un spectacol neastamparat, gandit special pentru copiii neastamparati ai zilelor noastre. Copii care sigur vor intelege de ce fluturii, mai nou, iau lectii de balet, pe cine asteapta Sirena in mijlocul marii si unde isi vor petrece … luna de miere Scufita Rosie si Lupul cel Rau.

O excursie zburdalnica, ca intr-un montagne russe, din poveste in poveste si din taram in taram, de la scoala fluturilor pana la fundul oceanului, din mijlocul padurii si pana in studioul unde capata viata desenele animate; un spectacol plin de culoare, la care Fratii Grimm, Petre Ispirescu si Walt Disney si-ar rezerva din timp locuri in sala.

Daca se spune ca bataia unei aripi de fluture poate dezlantui o tornada, atunci spectacolul creat de Silviu Oltean impreuna cu cei zece actori seamana cu o mica furtuna. Din care se va naste, ca in toate povestile frumoase, curcubeul…

Actorii vor da viata pesonajelor: Greierele, Motanul Tom, Hansel, Zmeul, Ingerul negru, Fluturele indragostit, Fat Frumos, Lupul, Cain, Pestisorul,Omida, Zmeul, Abel, Cioara, Rechinul, Fluturele galben, Radasca, Printul, Iisus, Scafandrul, Fluturele bleu, Ursul, Luptatorul, Dirijorul, Adam, Omul de zapada, Ingerasul, Fluturasul mov, Soricelul Jerry, Zana, Calului Fat Frumos, Fluturasul portocalie, Pisica alba, Veverita, Pestisorul, Scufita Rosie, Furnica, Mama, Fluturasul indragostit, Veverita, Furnica mica, Gretel, Fluturasul profesor, Ileana Cosanzeana, Sirena, Eva.

Spectacol de teatru interactiv cu muzica si dans recomandat intregii familii de la 3 pana la 83 de ani.

Fluturi si Oameni, spectacol de teatru interactiv cu muzica si dans, duminica, 4 martie 2018, ora 11:00 la MOVIEPLEX CINEMA, din Plaza Romania.

Rezerva bilete pe www.teatrulacinema.ro sau la numarul 031.005.16.20.
Cumpara bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului!

Distributie: Paul Cimpoieru, Silviu Man, Toni Dumitrescu, IonutMarcu, Ionel Barac, Florin Rosu, Veronica Stoian, Daniela Niculae, Dana Paraschiv, Beatrice Rubica.

Regizor: Silviu Oltean


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s