Cum crestem imunitatea cu remedii homeopate

Cum crestem imunitatea cu remedii homeopate

Atat pentru a evita virozele de iarna, cat si pentru a le trata mai repede, poti incerca remedii homeopate. La Traieste Sanatos cu Simona, iti spunem in ce conditii poti apela la homeopatie si daca aceste remedii sunt recomandate si pentru copii.

„Homeopatia este o metoda de tratament care presupune principiul dinamizarii, al similitudinii si al dozelor infinitezimale”, explica dr. Anca Mihalcea, medic homeopat. „Daca o substanta toxica provoaca un tablou de boala, aceeasi substanta, intr-o doza extrem de mica – mici particule – si activata prin dinamizare, poate sa vindece.

Cu alte cuvinte, aceste principii ale homeopatiei pot fi asociate cu vechea vorba „cui pe cui se scoate”. In acelasi timp, este important sa retinem ca homeopatia nu exclude tratamentele din medicina clasica.

Una dintre particularitatile homeopatiei este ca tratamentul este individualizat. Rar se intampla ca aceleasi remedii homeopate si doze sa fie utile pentru un grup mai mare de oameni, asa cum se intampla cu medicamentele clasice. Asa cum exista remedii pentru diverse nevoi (cresterea imunitatii sau vindecarea unei boli), tratamentul difera de la o persoana la alta si trebuie recomandat de medic.

La copii, aceste remedii homeopate functioneaza cel mai bine, intrucat cei mici nu au atatea substante toxice in organism ca adultii, asa ca sistemul lor imunitar raspunde mult mai repede.

Asculta Traieste Sanatos cu Simona si descopera remedii homeopate care pot creste imunitatea.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s