Bebe sforaie – Ce este de facut?

Bebe sforaie – Ce este de facut?

Da, chiar si bebelusii sforaie. Problema este ca, de regula, sforaitul la copii indica o problema de sanatate, care trebuie rezolvata cat mai repede. La Parinti de Pici, iti spunem ce sa faci atunci cand observi ca bebe sforaie.

Sforaitul la copii nu se aseamana cu cel al adultilor, ci este o respiratie greoaie insotita de fornaieli si de suieraturi finute. Multi pediatri spun ca nu e deloc normal si ca ar trebui sa iei masuri, sa afli care sunt cauzele sforaitului si ce poti face sa-l tratezi”, avertizeaza mamica Georgiana.

Faptul ca bebe sforaie poate fi o consecinta a polipilor, a unei sinuzite, a vreunei viroze sau a unei alergii. Cert este ca prichindelul are niste secretii in nas, care il impiedica sa respire bine. Cel mai bine este sa iti duci puiul la medicul pediatru sau la un medic orelist, pentru a primi un diagnostic corect si o schema de tratament.

Sforaitul afecteaza somnul bebelusului, corpul nemaifiind oxigenat asa cum trebuie. Ca urmare, cel mic ar putea deveni somnoros, iritat si agitat in timpul zilei.

Mai multe informatii despre ce sa faci cand bebe sforaie iti oferim acum, la Parinti de Pici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s