Despre Scoala Europeana Bucuresti

In aceasta perioada a anului, in care parintii isi inscriu copiii la scoala, hai sa vorbim despre Scoala Europeana Bucuresti, un loc in care pregatirea academica si dezvoltarea personala sunt in armonie.

In aceasta editie a emisiunii Meditatii pentru parinti, Cristina Trepcea afla si ne impartaseste informatii despre conceptul modern si rezultatele de exceptie de la Scoala Europeana Bucuresti. Invitata in aceasta editie este chiar unul dintre directorii institutiei, Liliana Alexandri.

Astfel, aflam ca aceasta scoala, unde sunt acoperite toate ciclurile de invatamant (de la clasa pregatitoare pana la liceu), asigura elevilor o pregatire bazata atat pe planul de invatamant romanesc, cat si pe cel britanic.

Printre abordarile moderne de la Scoala Europeana Bucuresti, amintim numarul mic de elevi pe clasa si grija fata de inteligenta emotionala a copiilor. Afla mai multe detalii din interviul de mai jos.

De asemenea, daca esti interesat(a) sa iti inscrii copilul in aceasta institutie, intra pe site-ul Scoala Europeana Bucuresti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s