Descoperă surprizele Itsy Bitsy la Big Little Festival, între 21 și 23 iunie, la Râșnov!

Itsy Bitsy dă startul vacanței de vară la Big Little Festival, între 21 și 23 iunie, la Râșnov!

Te așteptăm în zona Itsy Bitsy din cadrul Big Little Festival cu un super Șotron senzorial pregătit de Spark, supereroul bunătății, cu multe jocuri vesele și energizante, ateliere de confecționat brățări ale prieteniei, face painting și tatuaje itsybitsy-ene.

De asemenea, copiii și părinții prezenți la eveniment vor avea ocazia să intre în Radiomobilul Itsy Bitsy și să afle cum e să fii în direct la radio. De altfel, toți ascultătorii Itsy Bitsy vor intra în atmofera de vacanță și de festival, pentru că Spark va transmite în direct de la Big Little Festival zilnic, între 21 și 23 iunie, între orele 16:00-18:00.

Prima ediție a Big Little Festival va avea loc între 21 și 23 iunie în incinta Cetății și a Dino Parcului din Râșnov, pe o suprafață de 11 hectare.

Programul evenimentului cuprinde o gamă variată de activități dedicate familiilor, de la ateliere creative și jocuri părinte-copil la concerte cu artiști consacrați, precum Smiley, Feli, Alina Eremia, Andra Gogan și Nicole Cherry.

În cadrul festivalului vor fi amenajate studiouri de producție video și multimedia, precum și spații tematice colorate pentru diverse ateliere creative, inclusiv ateliere de slime, yoga, gătit, pictură, dans, aerobic, tatuaje temporare și modelaj.

Magic Parc va fi unul dintre punctele de atracție ale Big Little Festival, oferind o lume de poveste pe o suprafață de 6000 de metri pătrați. Aici se va găsi cel mai mare castel gonflabil din Europa, cu o suprafață de 600 de metri pătrați. Acesta poate găzdui simultan peste 140 de adulți și copii, oferind distracție pentru toate vârstele.

Pe lângă impresionantul castel gonflabil, Magic Parc va oferi o experiență de neuitat prin intermediul celor peste 15 căsuțe tematice, elaborate cu un design inspirat din cele mai îndrăgite povești.

Aceste căsuțe au fost construite de la zero de o echipă formată din sute de persoane. Împreună cu labirintul povestirilor, ele vor crea în Magic Parc o atmosferă fermecătoare, asemenea unui orășel magic. Aici, participanții se vor bucura de zone de joacă și explorare, ateliere de pictură pe ipsos sau pe față, desen pe nisip, labirinturi, spațiu dedicat pentru curse cu ATV-uri și buggy-uri electrice, precum și o terasă panoramică de unde se va putea admira peisajul pitoresc al zonei.

Festivalul va oferi vizitatorilor dornici de distracție o gamă variată de activități, inclusiv o zonă de gaming dedicată consolelor și tehnologiei mobile.

De asemenea, va exista o zonă specială dedicată sporturilor, care va provoca atât adulții, cât și copiii la partide de fotbal și baschet.

Află mai multe detalii despre eveniment aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s