Descoperă magia Crăciunului la Muzeul Copiilor!

Anul acesta, de Crăciun, Muzeul Copiilor este pregătit să le ofere copiilor și familiilor lor o experiență de neuitat. Cu două tururi ghidate interactive pline de magie și distracție și două activități speciale de familie, Muzeul va întâmpina sărbătorile de iarnă într-un univers de poveste, în perioada 18 noiembrie – 22 decembrie.

Circuit 1: Magia Iernii

Copiii cu vârste între 3 și 12 ani sunt așteptați să descopere cele 5 zone tematice captivante, inclusiv „Ocolul Pământului în obiceiuri și tradiții”, unde cei mici vor învăța despre fauna specifică zonelor reci și vor descoperi expoziția interactivă Fabrica de Jucării îmbrăcată în haine de sărbătoare, loc în care spiridușii lui Moș Crăciun pregătesc jucăriile.

Sărbătorile de iarnă nu ar fi complete și captivante fără un carusel în interiorul muzeului, fenomene atmosferice specifice sezonului rece și un patinoar unde copiii pot patina în ciorapi și se pot bucura de jocurile lor preferate. Mai mult, în această călătorie, copiii vor avea ocazia să-i întâlnească spiridușii Moșului. În plus, la finalul turului în expoziția interactivă Fabrica de Jucării, cei mici vor găsi o zonă de colectare a jucăriilor, care vor fi donate mai departe către copiii aflați în situații deosebite.

Circuit 2: Lumea lui Moș Crăciun

Dacă v-ați întrebat vreodată cum arată lumea lui Moș Crăciun, acest tur vă dezvăluie toate secretele. Prin intermediul unui lift magic, copiii vor ajunge într-un tărâm de poveste, împreună cu spiridușii lui Moș Crăciun. Satul Moșului, atelierul de creație de globulețe și scrisorile cu dorințe sunt doar câteva din minunatele atracții pe care le veți descoperi în acest tur mirific. Moș Crăciun în persoană îi așteaptă pe micii vizitatori în casa lui, lângă șemineu. Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani.

Atelier de turtă dulce

Pentru micii bucătari în devenire va fi organizat un atelier de turtă dulce, în care vor putea coace figurine delicioase de turtă dulce. Acest atelier de turtă dulce oferă o oportunitate minunată pentru familii să-și petreacă timpul împreună într-un mod distractiv și educativ, în timp ce învață mai multe despre tradițiile Crăciunului și se bucură de gustul dulce al sărbătorilor de iarnă. Atelierul este deschis copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani.

Ședințe foto în casa lui Moș Crăciun

Familiile care vor să surprindă cele mai frumoase amintiri de Crăciun pot programa ședințe foto profesionale în casa lui Moș Crăciun.

Mai multe detalii se găsesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s