Olimpiada digitală de matematică BRIO CHALLENGE, la a șaptea ediție

Brio®, platformă ed-tech de măsurare a performanței educaționale adresată elevilor români, anunță organizarea celei de-a șaptea ediții a olimpiadei digitale de matematică, Brio Challenge.

Înscrierile sunt deschise până pe data de 8 decembrie 2023.

Competiția va fi structurată în trei etape, una preliminară și două etape monitorizate video, la care se califică cele mai bune rezultate din etapa respectivă. Probele se desfășoară online, din fața calculatorului, tabletei sau telefonului mobil. Cea de-a șaptea ediție Brio Challenge este susținută de Asociația Dedeman.

„Olimpiada BRIO Challenge, ajunsă la cea de-a șaptea ediție, a devenit deja o tradiție printre elevii pasionați de matematică din toată țara. Competiția reprezintă un prilej de verificare a cunoștințelor, o provocare și o modalitate de a primi o evaluare clară, reală asupra nivelului de informații deținute de fiecare elev în parte. Suntem mândri să facem parte din acest efort care încurajează performanța școlară și ne bucurăm că am avut până acum alături în cele șase ediții anterioare, aproape 30.000 de elevi”, afirmă Gabi Bartic, CEO Brio.

Înscrierile la olimpiada Brio Challenge au loc pe pagina https://brio.ro/challenge, pentru acest lucru fiind necesar ca elevii să își creeze un cont (dacă nu dețin deja unul) și să completeze formularul de înscriere disponibil.

Pentru testele obligatorii din fiecare etapă, nu sunt necesare credite Brio, însă pot fi achiziționate pachete de credite pentru pregătire. Elevii pot fi înscriși chiar și de părinți sau profesorul de la clasă.

Prima etapă va avea loc pe data de 10 decembrie 2023, începând cu ora 10:00, în urma căreia elevii care au obținut un scor de peste 80 de puncte se vor califica în etapa a doua, ce se va desfășura pe data de 13 ianuarie 2024.

În etapa finală, din 27 ianuarie 2024, se vor califica cei mai buni zece elevi de la fiecare clasă. Sunt declarați câștigători participanții cu cel mai bun scor, iar în situația în care mai multe teste primesc același scor, este declarat câștigător participantul care a obținut un timp mai bun.

De la fiecare clasă vor fi desemnați un campion și doi vicecampioni, iar premiile acestei ediții constau în vouchere cadou în valoare de 3.000 de lei și 1.500 de lei, pentru fiecare campion și vicecampion.

„Brio deschide noi uși, provoacă la alte abordări pentru diferite probleme. Pe lângă factorul premiului, care, sincer, e o motivație în sine, mai este de luat în considerare și experiența câștigată. Brio Challenge îmi permite să văd unde mă situez într-un clasament real, național, dar îmi oferă în același timp și probleme inedite, diferite de cele pe care le întâlnesc de obicei. Provoacă la moduri noi de a gândi, mai rapide, mai flexibile, adaptate formatului competiției. Opinia mea este că e important să evoluezi mereu, să încerci lucruri noi, iar cu testele de pe platformă chiar poți face asta”, spune Irina Pilipouțanu, clasa a VI-a, câștigătoare a celei de-a șasea ediții Brio Challenge.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s