Descopera ce talente are copilul tau la Fundatia Calea Victoriei

Descopera ce talente are copilul tau la Fundatia Calea Victoriei

Copilului tau ii plac noutatile. Si joaca. Si sa petreaca timp cu alti copii. Dar mai sunt muuulte alte lucruri faine despre care inca nu stie nimic si care s-ar putea sa-i placa la fel de mult intr-o buna zi. Despre astfel de lucruri ne vorbeste Fundatia Calea Victoriei. Iata ce ateliere pentru copii ofera in aceasta toamna.

Ofera-i prichindelului o toamna creativa la cursurile pregatite de Scoala de arte si maniere. Alaturi de profesori bine pregatiti si prietenosi, va descoperi ce domenii il atrag si i se potrivesc.

Poate se simte mai confortabil in lumea stiintei. Atelierul de astronomie (8-13 ani) ce va incepe din 23 septembrie ar putea fi o revelatie pentru el, un mod relaxant si amuzant de a-si insusi cunostinte importante despre stele, planete, explorarea spatiului, eclipse si meteori.

Ai un copil cu multa imaginatie, caruia ii place sa comunice sau pe care, dimpotriva, ai vrea sa-l inveti sa fie mai curajos? Adu-l din 7 octombrie, la Atelierul de teatru (7-10 ani). Ii va placea sa experimenteze cum e sa fii actor si va invata lucruri utile despre comunicarea eficienta cu cei din jur, despre empatie, toleranta si curajul de a-ti exprima personalitatea.

Si adolescentii gasesc ceva pe gustul lor – un Club de Vorbire in public (12-16 ani) unde au ocazia sa-si sustina parerile si ideile, sa-si faca prieteni noi si sa testeze cat de bine se descurca atunci cand trebuie sa sustina un discurs. Trainerul Iulia Ivanov ii va ajuta sa treaca peste emotii, le va dezvalui cateva exercitii de relaxare si criterii de baza in pregatirea unei prezentari menite sa le aduca succes la scoala sau in fata amicilor. Cursul de Vorbire in public pentru adolescenti incepe tot din 7 octombrie.

Cum stii daca ai sau nu talent la desen? Simplu – iei cateva lectii cu un profesionist in domeniul artelor. La Cursul de Desen: compozitie, perspectiva, constructie (9-13 ani) copiii invata sa faca lucrari bine proportionate, sa creeze efectul de perspectiva si sa redea corect luminile si umbrele unui obiect. Creativitatea e stimulata de exercitiu, mai ales cand inveti intr-o atmosfera relaxata, fara presiunea notelor sau a competitiei. Cursul de desen incepe din 11 noiembrie.

Toate aceste ateliere pentru copii, despre care ti-am povestit se desfasoara sambata, de la 11 dimineata, la sediul Scolii de Arte si Maniere – varianta pentru copii a Fundatiei Calea Victoriei. Intalnirile au loc intr-o zona linistita a orasului, o casa prietenoasa de pe strada Popa Soare, la numarul 40, etajul 1. Inscrierile se fac pe contact@victoriei.ro.

Sa ai o toamna plina de inspiratie!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s