De Ziua Copilului, Telekom elibereaza #Joaca

De Ziua Copilului, Telekom elibereaza #Joaca

De 1 iunie, iti dam intalnire la cortul Telekom, de la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018, unde sarbatorim cu jocuri, activitati si concursuri pentru toata familia!

Daca ai decis sa petreci Ziua Copilului in Parcul Alexandru Ioan Cuza, fii cu ochii-n patru dupa cortul magenta. Nu ai cum sa-l ratezi: e mare si foarte magenta! Acolo, prietenii de la Telekom te asteapta cu o multime de ocazii de distractie si amintiri de neuitat.

Iata toate activitatile pe care ti le-au pregatit:

Origami Space

Joaca si arta fac perechea perfecta pentru distractie. Cum? Copilasii se vor distra, crea si descoperi arta japoneza de impaturire a hartiei. La Telekom Origami Space copiii vor invata cum sa realizeze doar dintr-o foaie de hartie diferite forme.

Baloane de sapun

Ce poate fi mai distractiv decat sa incerci sa faci cel mai mare balon de sapun vazut vreodata?! Atat fetele, cat si baietii se vor intrece in realizarea balonului de sapun perfect! Un moment care merita imortalizat, impreuna cu zambetele copiilor.

Prinde punctele

Jocul provoaca rabdarea si precizia si este potrivit pentru tineri de toate varstele. In functie de punctajul obtinut fiecare participant va fi rasplatit cu un premiu.

Photobooth

Pentru ca este un moment petrecut alaturi de familie, existenta unui photobooth este nelipsita in zona Telekom. Familiile vor putea pleca acasa cu o amintire de la evenimentul Telekom.

Facepainting

Imaginatia copiilor este nelimitata, la fel si lumile create de ei. In zona de Facepainting cei mici vor putea deveni printese, fluturasi, supereroi si nu numai. Artistii nostri vor face fata provocarilor colorate ale copiilor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s