Academia inventeaza.ro scoate robotii la iarba verde pentru a sarbatori Ziua Copilului

Academia inventeaza.ro scoate robotii la iarba verde pentru a sarbatori Ziua Copilului

Echipa Academia inventeaza.ro va fi alaturi de noi, la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018! Astfel, copiii de toate varstele vor avea ocazia sa exploreze lumea robotilor, in Parcul Alexandru Ioan Cuza.

Iata mesajul pe care cei de la Academia inventeaza.ro l-au transmis familiilor:

Dam frau liber curiozitatii si creativitatii copiilor mai mici si mai mari dornici sa exploreze lumea robotilor si a utilitatii acestora in viata de zi cu zi.

Astfel, ne mutam laboratorul in aer liber iar ingredientele cheie ne sunt ca intotdeauna #experimentarea, #colaborarea si voia buna. Si desigur recuzita roboticeasca: Wall-e sau cel mai #robot fotogenic, fructele #cantatoare care promit un recital incantator, numai bun pentru a face miscare alaturi de #alphabot sau robotii pe care copiii invata sa-i construiasca si sa-i programeze in cadrul cursurilor noastre de #robotica.

In felul acesta, vedem cu ce se ocupa robotica si cum au aparut primii roboti, de ce avem nevoie pentru a ajunge sa ne construim propriul robot, ce am vrea sa faca acesta si cum reusim sa comunicam cu robotii. Si, desigur, abia asteptam sa raspundem tuturor de ce-urilor ingineresti.

Asa ca tu, draga parinte, ajuta-l sa dea frau liber imaginatiei! Aici poate fi locul unde creativitatea si distractia fac echipa buna cu stiinta si tehnologia.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s