Adriana Mitu: Workshop de jocuri in familie, de 1 iunie

Adriana Mitu: Workshop de jocuri in familie, de 1 iunie

Adriana Mitu, prietena noastra care ne aduce noi idei de jocuri in fiecare luni pe Itsy Bitsy FM, va fi alaturi de noi la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018! Pentru a ne povesti despre toate activitatile pe care le-a pregatit pentru eveniment, am invitat-o la Happy Music cu Alina. Daca ai ratat interviul, asculta podcastul aici.

„Cand merg la Itsy Bitsy de 1 iunie, imi aduc aminte cat de fain este sa fii copil”, ne-a spus Adriana Mitu, care deja intra in al treilea an de cand sarbatoreste Ziua Copilului alaturi de noi.

Astfel, de 1 iunie, in Parcul Alexandru Ioan Cuza, te vei putea intalni cu Adriana in mai multe locuri:

  • pana la ora 16:00, va fi in Zona Itsy Bitsy Creativ, unde va sustine ateliere pentru copii: pentru cei mai micuti, a pregatit ateliere de emotii si povesti terapeutice, in timp ce copiii mai maricei pot lua parte la public speaking sau scriere creativa;
  • de la ora 17:00, ne intalnim cu Adriana Mitu la Foisorul de lemn, in Zona Itsy Bitsy Parenting: parintii au ocazia sa descopere noi idei de jocuri de incercat in familie, croite special pe nevoile lor.

„Fiecare adult are un copil interior, care are nevoie sa iasa la joaca si are nevoie sa se conecteze la universul copilului din fata lui. Joaca este hrana copilului interior.

Daca ai o tema pe care ai vrea sa o discuti la atelierul de la ora 17:00, inscrie-te pe site-ul Adrianei si ai sansa sa castigi o excursie la Gura Humorului.

Mai multe despre ce face Adriana Mitu in calitate de facilitator de programe pentru copii si adolescenti poti afla acum, din podcastul de mai jos.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s