De 1 decembrie, "Dragonul Vrajit" reuneste familiile la cinema

De 1 decembrie, „Dragonul Vrajit” reuneste familiile la cinema

Unul dintre cele mai placute moduri de a petrece timp in familie este urmarind in film si povestind pe baza lui, dupa. Iar pentru un astfel de moment, am gasit un film ideal pentru toata familia: Dragonul Vrajit!

Toti copiii si toti parintii sunt invitati la cinema, sa urmareasca simpatica animatie Dragonul Vrajit, care le va aminti tuturor cat de puternica este familia cand lucreaza ca o echipa.  Filmul care va fi lansat in premiera in Romania, in data de 1 Decembrie, in majoritatea cinematografelor din tara.

Povestea filmului

Filmul de animatie ‘Dragonul vrajit’ prezinta povestea lui Nicky, un copil indraznet, care face parte dintr-o familie frumoasa si este fascinat de tatal sau, un adevarat model pe urmele caruia vrea sa calce. Daca fratele mai mare al lui Nicky a mostenit de la parintele sau puterea muschilor, forta eroului nostru consta in puterea mintii si in inima lui mare. Asa ca nu sta prea mult pe ganduri atunci cand se pune problema sa accepte provocarea de a pleca in Padurea Magica, pentru a-l gasi pe Dragonul Vrajit. Iar atunci cand are nevoie mai mare de ajutor, Nicky are surpriza sa primeasca sprijin tocmai de la membrii familiei.

‘Dragonul vrajit este un film despre o lume magica, despre care cu totii stim ca exista; copilul din noi stie ca exista. Copilul din film vrea sa-si intalneasca dragonul din visele lui si are nevoie de personaje de poveste care sa il ajute in aceasta incercare. Iar dincolo de ajutorul primit de la Ucenicul vrajitor, veverita Kamikaze, prietenul Rocky, melci vitezisti si libelule planor este sprijinul din partea familiei, care vine exact atunci cand are nevoie’, a declarat Laurean Gherman, director artistic al studiourilor Empire Video Production, compania care a adus in Romania filmul ‘Dragonul vrajit’.

Vedetele care dau voce personajelor

Știrista Simona Patruleasa interpreteaza rolul Vrajitoarei, personaj negativ care face echipa cu Dragonul. Fiica ei, Ingrid, este vocea simpaticei veverite Kamikaze, o prezenta activa din timpul calatoriei initiatice a eroilor din film

Rolul Dragonului vrajit este interpretat de realizatorul de televiziune Dorin Chiotea, iar Eva, fiica lui, da glas unui personaj cu patru maini, dominat de personalitatile Dragonului si Vrajitoarei.

Implicarea in film a fost un moment de bucurie si in familia fostei prezentatoare de stiri sportive, Anca Serea, care a jucat impreuna cu fiica ei, Sarah. In film, Anca Serea este mama eroului principal, iar Sarah este vocea prietenului nedespartit al acestuia, un animal de companie inedit.

Indragita cantareata Ruby interpreteaza coloana sonora a filmului.

In desenul animat mai apar voci celebre, precum cele ale Simonei Dragomir, Dorei Ortelecan Dumitrescu, Olgai Bella si a lui Marius Savescu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s