Daruieste Aripi de 8 Martie pentru copiii aflati in suferinta

Asociatia Daruieste Aripi impreuna cu Dana Nalbaru, in parteneriat cu Teatrul National de Opera si Balet „Oleg Danovski” si Grupul de Initativa Minerva invita publicul la un eveniment caritabil elegant, in seara zilei de 8 Martie, la Constanta.

Evenimentul va aduna fonduri pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer de la Centrul Focus, copiilor nou nascuti, din sud-estul Romaniei, care vor avea curand o sectie moderna de terapie intensiva in spitalul din Constanta, pentru sustinerea tuturor copiilor din proiectele Asociatiei Daruieste Aripi.

Artistii se reunesc in aceasta seara a generozitatii si frumusetii pentru a sustine binele copiilor.

„Pentru a ajuta un numar cat mai mare de copii, avem nevoie de sprijinul fiecarui om generos. Fiecare donatie poate fi o sansa in plus la viata pentru un copil, care va fi ingrijit mai bine in orasul lui, in tara lui. Vrem ca aceasta seara a celebrarii femeilor sa fie o amintire de neuitat pentru toti cei prezenti si un semn de generozitate pentru cei mici.” spune Alina Patrahau, fondatoarea Asociatiei Daruieste Aripi.

Alina Patrahau, fondatorul ONG-ului Daruieste Aripi
Alina Patrahau, fondatorul ONG-ului Daruieste Aripi

In seara Galei caritabile Daruieste Aripi de 8 Martie, publicul este asteptat de la ora 17:00 in foaierul Teatrului Oleg Danovski, unde Dana Nalbaru va vorbi despre modul in care iubirea se transforma in generozitate si viata cu adevarat implinita.

Dana Nalbaru
Dana Nalbaru

Evenimentul va continua cu un program de arii celebre, recital de poezie si o expozitie de pictura, unde vor fi licitate lucrari in beneficiul asociatiei.

Unele dintre cele mai prestigioase voci de opera si opereta ale Romaniei: Daniela Vladescu, Ana Maria Donose (prim solista Operei Nationale din Iasi) Cosmin Marcovici (tenor, Directorul Teatrului National din Iasi), Stefan Popov (Teatrul National de Opereta Ion Dacian din Bucuresti), Smaranda Draghici, Lucia Mihalache si multi altii, impreuna cu actori si artisti plastici consacrati, isi unesc fortele pentru a sutine binele copiilor.

Comunitatea de oameni generosi va interactiona in cadrul unui cocktail elegant, urmat de spectacolul de opereta ”Liliacul” de Johann Strauss fiul.

Biletele la acest eveniment, care sunt donatii recomandate catre Daruieste Aripi, sunt disponibile pe daruiestearipi.ro si facebook.com/AsociatiaDaruiesteAripi.

Asociatia Daruieste Aripi deruleaza din anul 2014 cel mai mare proiect asumat de un ONG din Constata – reconstructia si modernizarea Sectiei de Terapie Intensiva Nou – Nascuti si a Compartimentului de Prematuri de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Constanta.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s