Daniela Palade Teodorescu: Nevoia de revolutie in educatie

Daniela Palade Teodorescu: Nevoia de revolutie in educatie

In calitate de proaspat redactor sef al revistei CARIERE, Daniela Palade Teodorescu tocmai a lansat o editie speciala de septembrie, axata pe Educatia in Romania. Jurnalista ne-a vorbit mai multe despre viziunea ei asupra subiectului, la Happy Music cu Ruxandra si Marius. Daca ai ratat interviul, il poti asculta in podcastul de aici.

„Educatia ne atinge pe fiecare”, a explicat Daniela Palade Teodorescu. „Nimeni nu poate sa spuna « Nu ma intereseaza acest subiect », pentru ca suntem parinti, suntem decidenti, suntem lideri, suntem antreprenori si toate aceste lucruri se construiesc doar cu o educatie corecta.”

Astfel, in primul numar al revistei CARIERE, coordonat de ea, educatia romaneasca a fost in lumina reflectoarelor. Tema editiei este „Educatia in Romania – o analiza lucida si posibile solutii” si contine tendinte, oportunitati de schimbare si interviuri cu experti in domeniu.

Cred ca se poate vorbi despre o revolutie in educatie”, a mai spus Daniela Palade Teodorescu. „Pornind de la constiinta fiecaruia, sa incetam sa mai pasam responsabilitatea altcuiva si sa vedem ce putem sa facem noi, in primul rand.”

Descopera tot interviul aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s