DaddyCool: Vreau sa fiu cel mai bun exemplu pentru copilul meu

DaddyCool: Vreau sa fiu cel mai bun exemplu pentru copilul meu

Cu Robert Diaconeasa (alias DaddyCool) ne-am mai intalnit si cu alte ocazii, inclusiv la mega-petrecerea noastra de 1 Iunie Zi Libera. De aceasta data, in emisiunea Tati in dialog, ne-am concentrat mai mult pe cum isi vede el rolul de tata si de relatia pe care o are cu fiica sa. Daca ai ratat interviul, asculta discutia in podcastul de aici.

„Imi doresc foarte tare sa fiu cel mai bun exemplu pentru ea, un exemplu pozitiv, un exemplu de om in primul rand”, spune Robert despre fiica sa, Ingrid. „As vrea ca, intotdeauna atunci cand ea se gandeste la lucrurile pe care eu le-am facut, sa fie un exemplu pozitiv pentru ea si sa fie mandra de mine si de faptul ca am incercat sa schimb niste mentalitati in jurul meu, am incercat sa fac lumea din jurul meu un loc un pic mai bun.”

Robert chiar s-a si tinut de cuvant, lansand primul vlog caritabil din Romania, Amintiri din Copilarie. Prin interviuri video cu vedete, in fiecare luni pe pagina de Facebook DaddyCool.ro, vloggerul transforma vizualizarile in donatii pentru copiii din medii defavorizate. „Mi se pare cumva modalitatea mea de a multumi universului pentru tot ceea ce mi-a dat pana acum”, ne spune el.

Ne-a placut foarte mult la discutia cu Robert Diaconeasa si te invitam si pe tine sa o descoperi in podcastul de mai jos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s