DaddyCool: Workshop de fapte bune, de 1 iunie

DaddyCool: Workshop de fapte bune, de 1 iunie

Simpaticul blogger/vlogger DaddyCool (Robert Diaconeasa) ne-a facut o vizita in studioul Itsy Bitsy FM, pentru a ne povesti despre workshopul pe care l-a pregatit pentru Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018. Asculta podcastul si descopera cum ocazia de a face fapte bune la evenimentul nostru de 1 iunie iti poate aduce o excursie.

„M-am bucurat foarte mult atunci cand am primit invitatia sa ma alatur evenimentului vostru”, am aflat de la DaddyCool. „Vreau sa vorbesc despre acte de caritate si despre lucruri care ma reprezinta. Vreau sa facem ceva sa ajutam copii din medii defavorizate.”

Robert ne-a povestit cum tema de la Intalnirile Itsy Bitsy Parenting, „Cum te motiveaza copilul tau sa fii mai bun”, a venit ca o prelungire naturala a activitatii sale de zi cu zi. „90% din timp, ma ocup cu ajutorarea copiilor din medii defavorizate.”

De 1 iunie, parintii sunt invitati sa il cunoasca pe DaddyCool si sa aduca materiale de donat, pentru cauza sustinuta de el. Workshopul caritabil va fi indreptat spre copiii de la Centrul Edulier, care au dificultati de invatare (dislexie, disgrafie sau discalculie) si au nevoie de materiale speciale, pentru a-si putea duce viata intr-un mod normal.

„Mi-am dat seama ca nimic nu este prea putin atunci cand faci o fapta buna. Absolut orice fel de gest bun poate sa schimbe in bine nu doar ziua, ci si saptamana sau chiar viata cuiva.”

Urmareste blogul DaddyCool.ro, unde Robert va posta in curand materialele pe care le poti dona. De asemenea, toti parintii care vin si doneaza ceva util intra automat intr-o tombola pentru o excursie de patru persoane la Gura Humorului.

Asculta tot interviul cu DaddyCool aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s