Cum decurge o sedinta de inot la copii?

Copiii pot invata sa inoate inca dinainte sa invete sa mearga. Cum decurge o sedinta de inot pentru copii si bebelusi? Aflam acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Se spune despre inot ca este un sport complet, intrucat contribuie la dezvoltarea copilului din mai multe puncte de vedere: atat motric si imunitar, cat si social, psihic si afectiv.

Parintii isi pot duce copiii la inot inca de la varsta de 4 luni. Astfel, prin miscarile in apa, cel mic capata mai multa incredere in fortele proprii.

Pentru lucrul cu bebelusii, insa, este nevoie sa gasesti o piscina cu personal bine pregatit si cu un spatiu dotat cu toate necesitatile. De exemplu, pentru copiii foarte mici, este necesar sa le facem aclimatizare inainte de a intra in apa si inainte de a iesi din apa.

Cum decurge o sedinta de inot la copii? Ne spune acum instructorul de inot Florian Clenci.

Vezi si:
Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta.

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s