Cum alegi cel mai bun scaun de masa pentru bebe

Cum alegi cel mai bun scaun de masa pentru bebe

Sunt foarte multi factori de luat in considerare, inainte sa cumperi un scaun de masa pentru bebe. Impreuna, la Parinti de Pici, trecem prin toate, pentru a-ti face mai usoara alegerea.

„Pentru mine, a fost un moment cu foarte mult consum de energie, timp si chiar nervi, la un moment dat, cand nu ma puteam hotari ce sa aleg”, isi aminteste Georgiana, mama de pici.

Cand te uiti dupa un scaun de masa pentru bebe, este nevoie sa tii cont de confort, optiuni de reglare, stabilitate, siguranta copilului si cat de usor se poate curata.

Mai multe informatii despre fiecare aspect in parte iti spunem acum, la Parinti de Pici.

Aspectele unui scaun de masa pentru bebe

Odata ce se termina perioada de alaptare si incepeti diversificarea, veti avea nevoie si de un scaun de masa pentru bebe. Scaunul trebuie sa fie confortabil, intrucat puiul tau va petrece mult timp in el.

Totodata, asigura-te ca gasesti un scaun care iti permite sa ajustezi pozitia si inaltimea, in functie de nevoi. Poate vrei un scaun cu mai multe niveluri, poate vrei sa se poata da pe spate, sa poti ajusta pozitia tavitei sau sa-l pliezi usor, ca sa nu-ti ocupe mult spatiu atunci cand nu-l folosesti.

Un alt aspect foarte important este siguranta copilului. Este nevoie ca scaunul sa fie suficient de stabil, chiar si cand bebelusul nu sta in el. S-ar putea ca micutul tau sa incerce sa il foloseasca pe post de antemergator, impingandu-l prin bucatarie.

Nu in ultimul rand, un scaun de masa pentru bebe ar trebui sa fie usor de curatat. Se va murdari destul de des, asa ca husa ar trebui sa se poata spala usor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s