Cu Danonino, ne bucuram impreuna de culorile verii!

Cu Danonino, ne bucuram impreuna de culorile verii!

De Ziua Copilului, spune DA bucuriilor verii, jocurilor si distractiei! La Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala, Dino si prietenii de la Danonino aduc bucurie in familie, printr-o multime de jocuri!

Spune DA energiei! Spune DA distractiei in aer liber! Spune DA bucuriilor verii!

Sunt doar cateva dintre indemnurile Danonino, pentru o vara de neuitat pentru cei mici si parintii lor. Iar pentru a da startul unei veri pline de distractie, Dino si Danonino ne vor insoti de 1 iunie, in Parcul Alexandru Ioan Cuza, cu urmatoarele activitati:

Pictura pe panza

Desenul, coloratul si pictura sunt moduri prin care putem crea magie, lumi colorate si personaje nazdravane. Copiii vor avea ocazia sa se bucure de culoare și sa invete sa coloreze, alaturi de Dino. Danonino le va pune la dispozitie un mare panou pe care cei mici vor putea colora cat e ziua de lunga!

Arunca bila si nimereste culoarea!

Cu Danonino, e atat de simplu sa inveti culorile vara asta! Copiii care adora sa se joace cu bile colorate, isi pot incerca dexteritatea, intr-un super joc de invatat culori! Cei mici sunt invitati sa arunce bilele potrivite in cosurile potrivite, astfel incat sa potriveasca culorile.

Sotronul

Danonino ii invita pe copii si parinti sa se bucure de jocul copilariei, atat de indragit de cei mari si mici, sarind pe un sotron colorat, pe aleea din fata standului. Cine sare fara sa greseasca? Hai sa vedem!

Tot la standul Danonino, va fi si un corner cu Aventurile lui Dino, noul serial de desene animate lansat de Danonino, unde copiii vor putea sa cunoasca personajele, sa-si faca poze cu ele si sa afle unde pot viziona desenele animate.

Cu Danonino, ne bucuram impreuna de culorile verii!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s