Copiii pot purta lentile de contact?

Ce facem cand nu vrem sa mai purtam ochelari de vedere Sau cand avem diferenta mare de dioptrii intre ochiul stang si cel drept? Lentilele de contact ar putea fi o solutie. Copiii pot purta lentile de contact?

Da! Si copiii pot purta lentile de contact pentru a scapa de ochelari, mai atunci cand practica un sport, pentru ca acestea ofera un camp vizual mai bun si un confort mai mare.

Pentru copii este indicat sa asteptam varsta la care consideram ca el este responsabil si poate sa fie atent la igiena ochilor si  pentru a nu avea iritatii sau a nu le utiliza incorect.

Carmen Dragne, medic primar oftalmolog, ne ofera toate informatiile de care avem nevoie atunci cand ne hotaram sa poarte copilul lentile de contact, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s