Copiii mai stau o zi in vacanta

Din cauza ninsorilor si a frigului, elevii din clasele I-VIII si copiii de gradinita din Bucuresti si din judetele Braila, Calarasi, Galati, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman si Ilfov nu vor incepe nici maine cursurile semestrului al doilea, au anuntat astazi autoritatile.

Cursurile raman partial suspendate maine si pentru copiii din gradinitele si scolile primare si gimnaziale din judetele Arges (o scoala), Buzau (56 de scoli), Constanta (2 scoli), Dambovita (8 scoli) si Olt (4 scoli).

In judetele Braila, Galati, Teleorman, Ialomita, Ilfov si Prahova exista si unitati de invatamant liceal in care nu se vor desfasura activitati didactice.

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a anuntat astazi ca, in cazul in care parintii vor aduce copiii la gradinite, acestia vor fi primiti si supravegheati de catre cadrele didactice conform programului normal.

Astazi au fost suspendate cursurile la clasele I-VIII si la gradinitele din Bucuresti si judetele Buzau, Calarasi, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Ilfov, Olt, Ialomita, Prahova, Teleorman, precum si in unele localitati din judetul Arges.

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s