Conferinta “Parintii, copiii si tehnologia” – Participa si tu!

Tehnologia a schimbat foarte mult modul in care copiii invata, se distreaza si relationeaza cu cei din jur. Televizorul, calculatorul sau tableta fac parte inevitabil din viata si educatia celor mici, insa de noi, ca parinti, depinde ca rolul acestora sa fie unul pozitiv. Jocurile care ii atrag sunt, de cele mai multe ori, online, iar desenele animate inca ocupa un loc de cinste in programul lor. Insa cat timp este oare recomandat sa petreaca in fata unui monitor? Sunt in siguranta? Vor avea acces la informatii adecvate varstei? Trebuie sa le supraveghem fiecare interactiune? Cum le putem limita accesul, astfel incat sa nu afectam relatia cu acestia?

Este foarte important sa intelegem cum ii putem proteja de pericolele care apar in mediul digital si cum le putem fi alaturi in aceasta experienta.

Vino pe 9 martie, ora 18:00 la Hotel Marshal Garden, din Bucuresti, unde Social Moms, Orange Romania si Salvati Copiii Romania organizeaza conferinta “Parintii, copiii si tehnologia”. In cadrul acesteia poti afla raspuns la intrebarile pe care ti le-ai pus de-a lungul timpului despre relatia micutului tau cu tehnologia, despre cum il poti indruma, dar si cum il poti invata ca tehnologia este un prieten, cat timp este folosita corespunzator.

Otilia Mantelers, expert in parenting, va vorbi despre cum putem pune limite sanatoase in relatia micutilor cu tehnologia. De la Ioana Boc, Program Manager Fundatia Orange, aflam cum sunt folosite aplicatiile in scoli, prin proiectul Digitaliada, iar Georgiana Rosculet, psiholog si coordinator programe educationale Salvati Copiii, ne spune ce putem face concret pentru a-i invata pe copii sa identifice pericolele, pentru a putea apoi sa le evite.

Rezerva-ti un loc GRATUIT la conferinta, intrand pe http://www.socialmoms.ro/eveniment/8/parintii-copiii-si-tehnologia

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s