Conferinta online: Omul din spatele unui profesor. Armonia profesor-elev

Suntem in prima luna de dupa inceputul anului scolar #altfel.

Chiar daca lucrurile inca sunt neclare si nesigure pentru unii dintre profesori, copii si parinti, la finalul zilei conteaza mult armonia profesor-elev.

Asociatia PlaYouth isi propune sa vina in sprijinul cadrelor didactice cu viziuni profesorilor din mediul privat si cel de stat, pentru a vedea ce solutii exista pentru a crea o legatura cat mai frumoasa cu elevii, bazata pe respect si incredere.

Cadrele didactice care vor sa sa afle si sa ofere opinii si perspective privind acest subiect sunt invitate sambata, 17 octombrie, de la ora 11:00, la conferinta online “Omul din spatele unui profesor. Armonia profesor-elev”.

La eveniment vor participa ca speakeri:

  • Consuela Coltan, profesor invatamant primar;
  • Adrian Ierulescu, profesor liceu;
  • Antoneta Impuscatu, director şi profesoara de Fizica-Chimie-Biologie, scoala Gimnaziala „Ion Creanga”, sat I.C. Bratianu, jud. Tulcea – primul Director MERITO;
  • Laura Piros, invatatoare, Coordonator proiect Clasa mea.

Invitatii vor vorbi despre metodele ingenioase descoperite si adaptate pentru mediul online, despre trairile din aceasta perioada, despre gestionarea lor si despre cum reusesti sa fii atat om, cat si profesor.

Toti profesorii participanti vor primi adeverinta de participare. Conferinta face parte din programul “Impreuna Educam Generatii” al asociatiei PlaYouth, in cadrul caruia sunt organizate si workshop-uri tematice.

Participarea costa 48 de lei/persoana, iar biletele se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s