tati in dialog catalin badiu

Conf. Dr. Catalin Badiu: Mi-ar placea ca baiatul meu sa fie un om de cuvant!

La „Tati in Dialog”, l-am avut ca invitat pe Conf. Dr. Catalin Constantin Badiu, medic primar chirurgie cardiovasculara, conferentiar al Universitatii din München si, cel mai important, tatal lui Sasha, un baietel de aproape 10, pe care Catalin il creste frumos alaturi de sotia lui, Ileana Badiu.

Dr. Catalin Badiu are la activ peste 1200 de operatii pe cord deschis, iar anul trecut, sub conducerea lui, pentru prima oara intr-un spital de stat s-a realizat o interventie chirurgicala de protezare vavulara aortica. Interventii similare au loc doar in 20 de centre din intreaga lume. Dar de aceasta data nu vorbim despre medicul Catalin Badiu, ci despre Catalin Badiu – sot si tata de preadolescent.

Dupa 20 de ani petrecuti in Germania, dorul de tara si de familie l-a adus pe Catalin inapoi in Romania, unde a decis sa ramana definitiv.

Despre ce a simtit prima oara cand si-a vazut copilul, cat de greu i-a fost sa stea departe de familie, ce valori si-ar dori sa asimileze baiatul lui si nu numai, afla din podcastul de mai jos:

Autor articol: Bianca Geica, redactor Itsy Bitsy


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s