O noua conferinta Totul despre mame: Autodiversificarea pe intelesul tuturor

Totul despre mame continua seria de conferinte dedicate parintilor preocupati sa ofere cea mai buna crestere si educatie copiilor lor.

Momentul diversificarii alimentatiei bebelusului marcheaza inceputul unei perioade pline de intrebari, incertitudini si cautari in viata multor parinti. Iar una dintre primele dileme e legata de alegerea intre diversificare clasica si autodiversificare.

Subiectul autodiversificarii va fi amplu prezentat la o noua conferinta organizata de Totul despre Mame pe 8 iunie 2019, de la ora 10.00, la Mezanin@Palatul Universul din Bucuresti.

Conferinta ”Autodiversificarea pe intelesul tuturor” va fi sustinuta de Gil Rapley si Tracey Murkett, autoarele cartii ”Diversificarea naturala – cel mai bine pastrat secret al parintilor relaxati”.

Parintii vor avea ocazia sa se informeze despre cea mai sanatoasa metoda de diversificare chiar de la specialistii care au studiat, au folosit si au scris despre aceasta. Gill Rapley este asistenta certificata de pediatrie in UK si are un doctorat a carui tema a fost comparatia dintre autodiversificare si diversificarea clasica, iar Tracey Murkett este jurnalist si consultant in lactatie. Ea a descoperit autodiversificarea impreuna cu fiica ei si a experimentat toate lucrurile despre care a scris in cartile publicate.

“Cred ca Gill si Tracey au reusit sa puna minunat in cuvinte naturaletea autodiversificarii. Sunt convinsa ca ele vor raspunde la multe dintre temerile pe care o mama le are cu privire la diversificare. Cartea lor despre autodiversificare este cea mai vanduta carte din portofoliul nostru pe segmentul de 0-1 ani. Tocmai interesul sporit al parintilor pentru acest concept a fost si motivul care a stat la baza deciziei de a le invita la Bucuresti pentru a sustine conferinta din 8 iunie”, a declarat Miruna Jovin, coordonatoarea diviziei ”Evenimente”, din cadrul Totul despre mame.

Gill Rapley si Tracey Murkett le vor prezenta parintilor romani avantajele diversificarii naturale („baby led weaning“), o metoda sanatoasa, naturala, usoara si placuta, adoptata in din ce in ce mai multe colturi ale lumii si intrebuintata pentru a face trecerea bebelusilor de la alaptare la alimentele solide.

”Diversificarea este o etapa fireasca in evolutia copilului, dar asta nu inseamna ca este una lipsita de griji. Mamele, de cele mai multe ori, se tem de acest moment, dovada stau si statisticile noastre, articolele dedicate diversificarii fiind printre cele mai citite din site-ul nostru. incercam, de fiecare data, sa le venim in intampinare prin articole bine documentate, cu informatii relevante, iar organizarea unei conferinte pe tema autodiversificarii este pasul firesc pentru noi”, spune Geta Roman Neacsu, redactor-sef Totul despre mame.

Detalii despre conferinta din 8 iunie gasiti in pagina evenimentului, aici.

Platforma Totul despre mame pune permanent la dispozitia parintilor si a tuturor celor interesati de cresterea si ingrijirea copiilor informatii de cea mai buna calitate din sfera parentingului. Pe totuldespremame.ro, parintii vor gasi mereu interviuri cu specialisti de top si articole documentate. in acelasi timp, platforma noastra joaca si rolul unui mediu de transmitere a experientelor reale cu care se confrunta parintii in viata de zi cu zi. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s