Conecteaza-te sanatos cu prietenii tai, la Itsy Bitsy FM!

In perioada pandemiei de coronavirus, cand copiii stau acasa, iar parintii sunt foarte ingrijorati, vrem sa fim un real ajutor pentru familiile cu copii din intreaga tara. Incepand de astazi, lansam campania Conecteaza-te sanatos cu prietenii tai si transformam radioul in cel mai sigur loc de joaca: desi stau izolati acasa, copiii se pot juca cu toti prietenii, fara teama de a se imbolnavi.

Conecteaza-te sanatos cu prietenii tai!

Cu ajutorul supereroilor Itsy, Bitsy, Super Zapa, Spinner, Spark, Dj Dodi si Sufletel, zeci de mii de copii trimit mesaje prietenilor, fac dedicatii muzicale, recomanda filme, jocuri, carti, muzica, vorbesc despre moduri in care au grija de corpul lor in aceasta perioada si despre cum poti sa fii bine, chiar daca stai acasa.

“Spune-mi o activitate amuzanta pe care o faci acasa, printr-un mesaj vocal pe WhatsApp la 0725 300 700. Cred ca va deveni activitatea preferata și a prietenilor tai, pentru ca o vom difuza la radio.”, este un exemplu de provocare lansata copiilor in aceasta perioada de catre Itsy, Bitsy, SuperZapa, Spinner, Spark, DjDodi si Sufletel.

Programele radio antreneaza, binedispun si sunt accesibile oricarui roman prin aplicatia gratuita ITSY BITSY FM, disponibila in Google Play si App Store.

Copiii sunt asteptati cu 6 ore de interactivitate pe zi, alaturi de supereroii Itsy Bitsy, in emisiunile in direct de la 7:00 la 9:00 si de la 16:00 la 20:00, iar parintii au in restul programului muzica buna si infotainment.

Programe pentru copii:
 • Itsy Bitsy Neata cu Itsy, Bitsy si Andrei, luni-vineri, 7:00-9:00;
 • Scoala de SuperEroi cu Spark, luni, 16:00-18:00;
 • Scoala de SuperEroi cu Spinner, marti, miercuri si joi, 16:00-18:00;
 • Scoala de SuperEroi cu Super ZAPA, luni-vineri, 18:00-20:00;
 • Scoala de SuperEroi cu Dj Dodi, vineri, 16:00-18:00;
 • Itsy Bitsy Party cu Dj Dodi, zilnic, 20:00-21:00;
 • Povestea de seara, zilnic, 21:00.
Si parintii au un program radio doar pentru ei:
 • Happy Music cu Marius Constantinescu, de luni pana vineri, 9:00-12:00;
 • Traieste Sanatos cu Simona, de luni pana vineri, 6:45 si 11:10 si Live pe Facebook in fiecare marti, de la 12:00 la 13:00;
 • In direct cu Urania Cremene, in fiecare joi, 12:00-13:00;
 • Scoala IT cu Cristian Lacraru, luni si marti, ora 9:30;
 • Parinti de Pici, luni, miercuri si vineri, 12:00;
 • Itsy Bitsy by Night, luni-duminica, 22:00-6:00.

„Copiii stau in casa in aceasta perioada si parintii sunt nevoiti sa ii supravegheze, altii chiar sa-si imparta programul zilnic: o perioada de munca de-acasa pentru job si o parte de ingrijit si distrat copilul. Greu, dar nu imposibil! Pentru perioada de timp petrecuta cu copilul, gasiti in Itsy Bitsy un aliat pentru ca acest timp sa fie de calitate, sa aduca bucurie fiecarui membru al familiei.„ spune Nadia Tataru, co-fondatoarea Itsy Bitsy FM.

Parintii primesc ajutor la radio si in mediul online, de la medici, psihologi si alti specialisti care vin cu recomandari atat de sanatate fizica si psihica, tip & tricks pentru munca acasa, cat si cu sugestii de activitati pe care le pot face impreuna cu copiii lor, pentru a petrece un timp frumos impreuna si a se conecta autentic cu ei in casa.

Gasesti toate ideile de activitati si jocuri pentru intreaga familie in sectiunea Timp in Familie

Recomandam parintilor sa fie adulti responabili, informati, sa respecte cu strictete recomandarile de igiena, sa petreaca timp de calitate acasa cu copilul. Noi te ajutam cu programe radio speciale de divertisment educativ pentru copii, cu interactivitate pe tot parcursul zilei si facem recomandari online de activitati in familie.

Toti supereroii Itsy Bitsy recomanda gandirea pozitiva si un mediu de normalitate pentru copii! E demonstrat stiintific ca oamenii optimisti si cu gandire pozitiva sunt mai sanatosi si mai fericiti.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s