Urca in trenul care te duce in Regatul lui Mos Craciun din inima muntilor!

Pentru ca tot e perioada filmelor de poveste la Festivalul International de Film pentru copii si adolescenti KINOdiseea, iti dam ocazia, impreuna cu prietenii de la Kinodiseea si Kinder Express, sa faci o calatorie ca-n filme, cu un tren unic, pana in Regatul lui Mos Craciun din inima muntilor!

Mai exact, te invitam la un concurs cu un premiu ca-n povesti: o calatorie de o zi, pe 20 decembrie, cu plecare din Gara de Nord din Bucuresti catre Sinaia, pentru doua persoane (un copil si un adult). 

Mecanism de concurs:

Intra pe pagina de Facebook Itsy Bitsy si scrie, sub forma unui comentariu la postarea de concurs – aici – care e filmul tau preferat pentru copii (din toate timpurile).

Concursul s-a incheiat! Irina Stancu din Bucuresti a fost aleasa castigatoarea calatoriei cu trenul Kinder Express din data de 20 decembrie 2018. 

PROGRAMul calatoriei

  • Plecare joi, 20 decembire, la 08:10 din Gara de Nord / Peronul 1.
  • La 09:40 intram in Sinaia in atmosfera de sarbatoare prin Salonul Regal.
  • La 10:00 ne imbarcam in autocare si pornim spre Prima scoala din Sinaia. Timp de trei ore vom fi spiridusii din atelierul de daruri al lui Mos Craciun – vom confectiona podoabe pentru bradul de Craciun, biscuiti pe care ii vom darui Mosului, cadouri pentru bunici si parinti, vom invata colinde stravechi, ca mai apoi sa pornim cu totii la colindat.
  • intre 13:00 si 14:30 vom avea masa de pranz intr-o atmosfera de sarbatoare, cu bucate traditionale.
  • De la 14:30 la 16:30 copiii si parintii vor participa la vizionarea unui film de Craciun si la o fascinanta vizita in lumea trenuletelor din Muzeul Trenuletelor din Sinaia.
  • De la 16:30 la 17:30 impodobim bradul si ascultam colinde in asteptarea lui Mos Craciun.
  • La 17:30, dupa o zi memorabila, ne vom urca la bordul Kinder Express pentru a reveni la Bucuresti, avandu-l pe Mos Craciun alaturi de noi.
  • Sosire la Bucuresti la ora 19:40.

Mai multe detalii despre Kinder Express gasesti aici.

Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook Itsy Bitsy in perioada 8-13 noiembrie.

Pe 14 noiembrie anuntam castigatorul calatoriei cu trenul catre Regatul lui Mos Craciun! (alegerea castigatorului se va face prin sistemul Random.org)

Pentru mai multe informatii poti consulta REGULAMENTUL GENERAL.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s