Eroii Sustenabilitatii

 

SHeroun proiect de sustenabilitate sponsorizat de Coca-Cola HBC Romania și realizat de Itsy Bitsy împreună cu Harta reciclării, un program al asociației Viitor Plus.

Daca si juniorul tau este prieten cu natura si misiunea lui este sa foloseasca  resursele planetei cu grija, ajuta-l sa fie parte din echipa SHero – eroii sustenabilitatii!

De la SHero Mara si SHero Radu va afla cum sa foloseasca in mod responsabil resursele planetei, oricand si oriunde ne-am afla! Apa, aerul, solul, energia, vegetatia si fauna au nevoie ca toti sa fim SHero!

Asa ca fiti pe faza, antrenamentul SHero urmeaza!
SHero Mara si SHero Radu vin in fiecare zi la Itsy Bitsy FM (la orele 09:00, 10:00, 16:00 si 17:00, de luni pana duminica), intr-o rubrica de sustenabilitate care va invata sa fiti prieteni buni cu natura.

Inscrie-l, in perioada 05 iulie – 20 decembrie 2021, in echipa SHero, ca sa afle cum poate fi responsabil cu resursele pamantului, astfel incat cu totii, mari si mici, sa traim in armonie cu natura!

Perioada campaniei  5 iulie- 20 decembrie 2021.

Despre reciclare creativa si modalitati inedite de a folosi deseurile, prietenii de la HartaReciclarii.ro ti-au pregatit un articol informativ, pe care-l poti citi impreuna cu cel mic aici.

In plus, pentru ca intregul concept de reciclare sa fie mai usor de inteles, il poti ajuta pe micut cu o serie de carti, din care sa afle tot ce vrea sa stie cu privire la reciclare. Consulta lista de lecturi pentru copii, despre protectia mediului, creata de HartaReciclarii.ro.

Bun venit la antrenamentul de sustenabilitate SHero!

Inscrie-l pe cel mic in formularul de concurs de mai jos, ca sa intre in cursa pentru unul din cele 5 kituri de super erou al sustenabilitatii, oferite lunar de Coca-Cola HBC Romania. Kit-ul contine: sacosa din bumbac personalizata SHero, cartea „Dezvoltarea durabila”, set de paie metalice, pahar pliabil reutilizabil, periuta de dinti din bambus si creion plantabil, cu seminte de busuioc.

Vrem sa aflam ce face micutul tau pentru a proteja natura si a schimba lumea in bine. Fie ca este vorba de reciclare, de consum responsabil sau de transformarea ambalajelor in ceva creativ si util.
Participa si tu si ajuta-l sa fie SHero alaturi de noi!

>

Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

>

Căutăm supereroii sustenabilității din fiecare casă

Înscrie-l răspunzând la întrebarea de mai jos și lunar poate câștiga un premiu de SHero:

Povestește-ne care este puterea celui mic de supererou al sustenabilitatii și cum protejează natura?


Încarcă o poză cu micul tău supererou de acasa (*fotografia va fi facută public, conform acordului de mai sus, în galeria de supereroi ai sustenabilității)


 

Castigatori

01-31 iulie

Micsa Nicolae Lugoj
Poiana Ancuta Braila
Simona Pasnicu Iasi
Mirica Simona Lipanesti
Narcis Paslaru Bucuresti

01-31 august

Teodora Kerekes Cluj Napoca
Simona Nastase Barlad
Nicoleta Ciuta Bacau
Radu Aurelia Maria Cernatesti
Valeria Chertes Oradea


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s