Proiecte mari de la arhitecți mici

CONCURS INCHEIAT!

„Proiecte mari de la arhitecți mici” este o campanie realizată împreună cu Act for Good, din aplicația Carrefour . Prin noul program Act For Good, Carrefour transformă cumpărăturile într-o experiență personalizată cu impact social. Prin fiecare sesiune de shopping, și nu numai, utilizatorii primesc puncte Act For Good, prin care pot face fapte bune, dar pot și beneficia de reduceri și oferte personalizate.

CAMPANIA DESFĂȘURATĂ ÎN MEDIILE ITSY BITSY

Pentru SuperEroii de acasă, carămida LEGO® nu mai este doar o simplă caramidă care face parte dintr-un set de construcție cumpărat, iar joaca nu mai este doar o simplă joacă.


SuperEroii pământeni care ne ascultă stația găsesc în caramida LEGO o resursă  imensă de creație. Îi vom provoca pe cei mici ca în perioada 27.05.2021 – 27.06.2021  să realizeze cele mai mari proiecte folosind carămizi LEGO și să le înscrie în concurs. În fiecare casă există un mic arhitect care visează să construiască poduri peste mări și orașe, clădiri înalte până la nori, grădini suspendate …

Micii arhitecți iși pot înscrie proiectul în pagina de concurs, surprins într-o poză, adăugând numărul de caramizi folosite și timpul alocat proiectului.

La finalul proiectului, prin tragere la sorți participanții vor putea câștiga unul din cele 20 premii, constând în seturi LEGO,  COD – 10698 LEGO Classic.

 

CAMPANIA DESFĂȘURATĂ ÎN MAGAZINE

* Campanie valabilă în perioada 20.05.2021 – 30.06.2021, în limita stocului disponibil. Regulament disponibil în magazine și pe carrefour.ro, unde se găsește și lista completă a magazinelor participante la campanie.


Descarcă gratuit aplicația  Carrefour

Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR...Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

Înscrie proiectul tau în concurs

Poți înscrie aici poza cu proiectul tau

Câte cărămizi LEGO ai folosit în acest proiect?

Cât timp ai alocat acestui proiect?

 

Lista castigatori:

 

1 Stanciu Georgiana
2 Beletescu Livia Diana
3 Pintilie Maria
4 Musat Carmen
5 Stan Georgiana
6 Sain Madalina
7 Merciu Laura Anca
8 Tatar Bernadett
9 Ivan mihaela
10 Rogojinaru Sergiu
11 Dumitrache Ancuța
12 Anca Neacsu
13 Nicoleta Giura
14 Peptea Cristina
15 Lesovici Dan
16 Marasescu Madalin
17 Radu George
18 Doinita Nica
19 Cercel Madalina
20 Or-Munteanu Simona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s