Proiecte mari de la arhitecți mici

CONCURS INCHEIAT!

„Proiecte mari de la arhitecți mici” este o campanie realizată împreună cu Act for Good, din aplicația Carrefour . Prin noul program Act For Good, Carrefour transformă cumpărăturile într-o experiență personalizată cu impact social. Prin fiecare sesiune de shopping, și nu numai, utilizatorii primesc puncte Act For Good, prin care pot face fapte bune, dar pot și beneficia de reduceri și oferte personalizate.

CAMPANIA DESFĂȘURATĂ ÎN MEDIILE ITSY BITSY

Pentru SuperEroii de acasă, carămida LEGO® nu mai este doar o simplă caramidă care face parte dintr-un set de construcție cumpărat, iar joaca nu mai este doar o simplă joacă.


SuperEroii pământeni care ne ascultă stația găsesc în caramida LEGO o resursă  imensă de creație. Îi vom provoca pe cei mici ca în perioada 27.05.2021 – 27.06.2021  să realizeze cele mai mari proiecte folosind carămizi LEGO și să le înscrie în concurs. În fiecare casă există un mic arhitect care visează să construiască poduri peste mări și orașe, clădiri înalte până la nori, grădini suspendate …

Micii arhitecți iși pot înscrie proiectul în pagina de concurs, surprins într-o poză, adăugând numărul de caramizi folosite și timpul alocat proiectului.

La finalul proiectului, prin tragere la sorți participanții vor putea câștiga unul din cele 20 premii, constând în seturi LEGO,  COD – 10698 LEGO Classic.

 

CAMPANIA DESFĂȘURATĂ ÎN MAGAZINE

* Campanie valabilă în perioada 20.05.2021 – 30.06.2021, în limita stocului disponibil. Regulament disponibil în magazine și pe carrefour.ro, unde se găsește și lista completă a magazinelor participante la campanie.


Descarcă gratuit aplicația  Carrefour

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR...Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Înscrie proiectul tau în concurs

  Poți înscrie aici poza cu proiectul tau

  Câte cărămizi LEGO ai folosit în acest proiect?

  Cât timp ai alocat acestui proiect?

   

  Lista castigatori:

   

  1 Stanciu Georgiana
  2 Beletescu Livia Diana
  3 Pintilie Maria
  4 Musat Carmen
  5 Stan Georgiana
  6 Sain Madalina
  7 Merciu Laura Anca
  8 Tatar Bernadett
  9 Ivan mihaela
  10 Rogojinaru Sergiu
  11 Dumitrache Ancuța
  12 Anca Neacsu
  13 Nicoleta Giura
  14 Peptea Cristina
  15 Lesovici Dan
  16 Marasescu Madalin
  17 Radu George
  18 Doinita Nica
  19 Cercel Madalina
  20 Or-Munteanu Simona

  Ultimele articole

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s